Armuandmispalve esitanud Juri Ustimenko kannab eluaaegset vanglakaristust viie inimese tapmise, kahe inimese mõrvakatse ja mitme muu raskete tagajärgedega kuriteo eest.

Turvafirmas GSS Securitys turvameheametit pidanud Asukül mõisteti kümneks aastaks vangi kahe kaheksa-aastase ja ühe 13-aastase tüdruku pilastamises.

Kergemat karistust nõutas ka Tallinnas 2005. aasta detsembris oma äripartneri tapnud ja tükeldanud 24-aastane Markus Pasi Pönkä, kes mõisteti 2007. aasta mais 12 aastaks vangi. Lisaks mõisteti mees Soomes süüdi kelmuses ning tema karistusaeg pikenes 4 aasta võrra.

Narkoärikas Aleksandr Dmitruki mõistis Pärnu maakohus 2007. aasta märtsis süüdi korduvas suures koguses narkootiliste ainetega äritsemises ning määras talle viis aastat ja kuus kuud vangistust.

Läti mustlane Ignis Melgalvis kannab 25-aastast karistust, kes peksis koos kahe kaaslasega 1999. aasta septembris Valgamaal vanapaari ja süütas nad põlema.

President lükkas tagasi ka Dmitri Gogoli, Niina Grigorjeva,
Olesja Fjodorova, Sabir Imanov, Andres Kabel, Andrei Kolpakov, Maris Kõivsaar, Roman Ljovin, Mati Malein, Marko Nigol, Kunnar Sarv ja Helar Võsa armuandmispalve.