Lugejate saadetud kommentaaridest selgus, et heal juhul võib sattuda isegi šamaanist taksojuhi peale, kes autoroolis paljajalu istub.

"Sõitsin nädalavahetusel mingi šamaaniga, või mis iganes ta olema pidi. Paljajalu oli roolis ja armatuur oli sulgesid täis topitud," kirjutas Bb. "Päris lõbus sõit oli. Lõpus oli arve natuke rohkem kui sada krooni, aga ta arvas, et 75st piisab kah. Nojah, kui piisab, siis piisab. Ilmselt tiksus taksomeeter natuke kiiremini kui lubatud kah."

Lõbus lugu juhtus ka Sfinxiga, kelle taksojuht osutus äärmisel ebausklikuks tüübiks.


"Mul ka üks üsna naljaks juhtum. Öösel peale väikest pralletamist sai sõbraga võetud takso koju sõiduks (taksojuht oli armeenlane), tee viis kesklinnast Õismäele. Haabersti ringile jõudes jooksis must kass üle tee. See armeenlane oli nii ebausklik, et enam ringi pealt maha sõita ei julgenud ja nii me siis tiirutasime seal ringil.  Jõudsime paar tiiru ära teha, kui äkki ilmus õnneks ei tea kust meile taha vilkuritega politseiauto ning pidas takso kinni. Kohe pandi loomulikult taksojuht puhuma, aga juht oli puhas. Edasi oli taksojuhil ebausk kadunud. Saime sõbraga päris korralikult naerda."

Kui taksojuht on väsinud, siis võib olla lahenduseks ka takso äraostmine.


"Olime peol ja mina olin kaine autojuht. Koju minnes aga auto ei käivitunud ja tuli takso võtta, see juhtus hommikul kella kuue paiku," kirjutab saass. "Vajus mingi vana Opel maja ette, roolis väsinud taksist. Viisime tuttava Laagrisse ja siis soovisime ise sõita koju Rapla kanti. Väsinud taksist keeldus kategooriliselt linnast välja sõitmast. Lõpptulem oli selline, et viisime taksojuhi, kes elas Pääskülas koju, mina olin 12000 krooni vaesem, aga selle eest pea 400000 km sõitnud takso omanik. Aga koju me saime!"