“Ma ei saa nõus olla, et seesama tütarlaps, kes on Antropoviga ja tema äriga nii lähedalt seotud, tuleb Paldiski linnapeaks,” rääkis Mölder Delfile.

“Mina ei taha absoluutselt mitte linnapea olla, aga antud olukorras mul ei ole ka muid võimalusi. Kui linnapeaks pannakse Paldiski põhjasadama arenguprojektide juht, mida seal siis juhtima hakatakse?” küsis Mölder.  “Kas hakatakse hoolitsema linna elanike tuleviku ja heaolu eest või tehakse kõik selleks, et teha Paldiski põhjasadamale roheline tee arengute suhtes? Mina annan oma parima teadmise ja oskuse, et linnas säiliks inimväärne elu.”

Mölder selgitas, et Paldiski põhjasadam on suurtele pankadele kokku võlgu ligi miljard krooni, kusjuures  eelmise aasta kasum oli  sadamal 47 miljonit, kahjum aga 150 miljonit krooni. 

“Mis on see kaubagrupp ja maht, mis sellise miljardilise võlakoorma kasumisse pööraks? Mina ei ole suutnud seda tänaseks päevaks välja mõelda,” sõnas ta ning lisas, et  sadama detailplaneeringute järgi jääks linn kahe sadama, raudtee ja kahe terminali vahele, seal ei ole võimalik elada.