Tele2 Eesti turundusdirektori Kristjan Seema sõnul on tegu olulise lisaväärtusega klientidele. "Mobiil-ID võimaldab lihtsalt ja turvaliselt kõikjal sooritada oma mobiiltelefonis kõiki tehinguid ja toimetusi, mille jaoks seni on vaja läinud ID-kaardilugejat ja spetsiaalsete programmidega arvutit - anda digiallkirju, külastada internetipanka, soetada ID-pileteid ja palju muud. Vaja on vaid Mobiil-ID SIM-kaarti, mille saab tasuta Tele2 esindusest, ning internetiühendust, mis on Tele2 võrgus olemas nii Eestis kui välismaal," rääkis Seema.

Mobiil-ID puhul on mobiiltelefoni SIM-kaart Internetis samaväärne isikut tõendav dokument kui ID-kaart. Isiku tuvastamine ning digitaalallkirja andmine on kaitstud kõrge turvatehnoloogia ja vastavate PIN koodidega. Mobiil-ID abil on võimalik sooritada kõiki toimingud, mida ka ID-kaardiga.

Mobiil-ID teenusega saab liituda kõigis Tele2 esindustes alates 1. detsembrist, liitumine eeldab ID-kaardi olemasolu. Teenuselepingu sõlmimisel saab klient tasuta uue Mobiil-ID SIM-kaardi, mis  tuleb asetada mobiiltelefoni tavalise SIM-kaardi asemele. Teenuse aktiveerimiseks tuleb siseneda ID-kaardiga Mobiil-ID aktiveerimise leheküljele ning järgida seal antavaid juhiseid. Kliendi mobiiltelefoninumber nagu ka kõikide teenuste senine kasutus ei muutu.