"Kuulasin sotsiaaldemokraatide liidri Jüri Pihli intervjuud Kuku raadiole," ütles Savisaar Kesknädalale. "Pihl mõistis hukka Ansipi valitsust, kes käitub Tallinna suhtes nii, nagu siin ei elakski nende valijad: „Linna karistatakse selle eest, et siin ei ole võimul samad erakonnad, kes Toompeal."

Savisaar ütles, et Pihl tunnustas kanalisatsiooni väljaehitamist, öeldes, et selles on oma tõetera. "Sotsiaaldemokraatide liider ütles, et nemad küll ei lähe populismi peale maamaksu suhtes. Samas intervjuus ütleb ta ka, et „erinevalt Tartust on Tallinna linnavõim olnud tark, sest ei müünud maha ühistranspordifirmasid"," meenutab Savisaar Pihli sõnu.

Savisaar ütles Kesknädalale, et väga tähtis on ka Pihli hinnang Tallinna Vee enamusosaluse omaaegsele müügile. "Pihl ütles: „Peame punastama Tallinna Vee osas, mille müümine ei olnud tark.""

Sellega on antud hinnang ka sotside tegevusele kümmekond aastat tagasi, sest olid ju nemadki „veemüüjate" hulgas, tõdes Savisaar.

"Kui see kõik ei ole suusoojaks öeldud, siis toimub sotsiaaldemokraatide vaadetes praegu oluline nihe Keskerakonnaga lähenemise suunas. Seetõttu kahtlen uue kolmikliidu sünnis, kuigi ma seda ei välista," kommenteeris Savisaar Mart Laari ähvardust, et IRL, Reformierakond ja sotsiaaldemokraadid leiavad pärast valimisi ühise keele ning teevad Keskerakonnale kambakat.