"Võtke mu sõnu tõsiselt! Pensionärid on juba teinud ühisavaldusi, avaldanud meelt, esitanud järelepärimisi. Hoidkem ühte - ainult nõnda saab vastu seista sellistele kurjadele kavatsustele. Me ei taha niisuguseid tegelasi linna asjade juurde, tallinlasi kiusama, inimesi alavääristama. Me ei soovi, et Toompea tülid kantaks üle all-linna," kirjutab Savisaar.

Tallinna meeri kinnitusel ei pidurda pärast valimisi mitte miski Reformierakonda pensione kärpimast.

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaadi Keit Pentuse sõnul on Savisaare kiri lasnamäelastele solvav. "Kui linnapea arvab, et võib oma linna elanikke labaste valedega hirmutada, siis ei saa sellesse kuidagi teisiti suhtuda," teatas Pentus Delfile.

"Valedega hirmutamise asemel võiks praegune linnapea keskenduda Tallinna probleemidele, mitte pidada katkematut Toompea vallutusretke. Ka oleks mõistlik, kui praegune linnapea kasutaks oma auväärset positsiooni hoopis pingete mahavõtmiseks, mitte nende üleskütmiseks ja kinnitaks eakatele inimestele seda, mida riigi valitsuse tasemel juba mitmeid kordi öeldud on - pensioneid ei kärbita ja pensionid ei ole ohus."