“Avalikkuse ees alati vaoshoitult ja tasakaalukalt käitunud bändiliikmed olid Raplas kui ümbersündinud. Pärast söökide-jookide tellimist hakkasid nad kuraasikalt kõval häälel ilkuma Keskerakonna üle, ” kirjutab leht.

“Nende väitel eksib Keskerakond, kui ei usu Ansipit, et üksnes maailmamajandus on süüdi Eesti kiires allakäigus. Valju meelepaha pälvis näiteks bändi Vanilla Ninja liige Katrin Siska, kes julges hiljuti liituda Keskerakonnaga. Smilersi liikmed eesotsas Henrik Sal-Salleriga avasid internetilehekülje www.kesknoored.ee, mille lugemine tegi neile palju nalja. Naerupahvakute saatel soovitasid nad üksteisel liituda kesknoortega. Eriti ei jõudnud bändiliikmed ära imestada, et noorte eeskujuks on Riigikogu asespiiker Jüri Ratas,” teadis leht täpselt, mida bändiliikmed üksteisega rääkisid.

“Loomulikult on ka „meie aja moosekantidel” õigus omada poliitilisi vaateid. Kuid nõnda mõnitaval moel avalikus kohas seda ette kanda on küll näotu. Kuvand Smilersist kui heatahtlikust ja muhedast muusikakollektiivist purunes,” on lehe anonüümne autor nördinud.