Pärast avariid kakluskunsti demonstreerinud mees tegeleb taipoksiga ning pidi 12. septembril üles astuma Kalevi spordihallis toimuval kõrgetasemelisel täiskontakt võitlusalade õhtul Fight Night.

Võistluse korraldaja sõnul tuli tal Kristjan aga võistlejate nimekirjast eemaldada, kuna mees kadus silmapiirilt. "Ta tahtis alguses väga-väga võistelda, panime ta võistlejate nimekirja, kuid varsti ta lihtsalt kadus - ei võtnud telefoni," rääkis Delfile võistluse korraldaja Helen Raid.

BWM-ga Sõpruse puiesteel rallinud mees on ka varem liikluspolitseile silma jäänud. Ametlikes teadaannetes on kirjas, et kaks aastat tagasi nõudis kohtutäitur mehelt välja 22 861 krooni, mis ta võlgnes Põhja politseiprefektuuri liiklusjärelvalve osakonnale.

Tänavu juulis on Kristjanilt kohtutäituri abiga nõutud 7 450 krooni. Nõudjaks oli kohtute raamatupidamiskeskus.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja ütles Delfile, et see, kas mees oli õnnetuse hetkel narkojoobes, on veel ekspertiisis väljaselgitamisel.

Ekspressi teatel on 1986. aastal sündinud Kristjan varem politsei haardesse sattunud veel ühe juhmi teo tõttu.

2006. aasta 8. aprilli öösel helistati kahel korral telefonilt Nokia 6150 häirekeskusesse ja teatati, et Saku Suurhallis lõhkeb kell kolm pomm. Suurhalllis toimus tol hetkel muusikafestivali "5. element" pidu, kus viibis ligi 7000 inimest.

Ähvarduse tagajärjel saalisviibijad evakueeriti, Päästeameti üksused kontrollisid Saku Suurhalli ruume kuni kella kuueni varahommikul, kuid lõhkeseadeldist ei leitud.

Kaks kuud hiljem tabas politsei pommiähvarduse teinud noormehe, kelleks osutus Kristjan.