Kaks meediakontserni asutavad esialgsete teadete järgi 50:50 alustel ühisfirma, mis oleks esimeseks sedalaadi koostöö näiteks Skandinaavia Schibstedi ja Bonnieri kirjastusgruppide vahel. Eesti Päevaleht ja Postimees jäävad ilmuma eraldi ja neid jäävad endiselt välja andma erinevad kontsernid.

Eesti Meedia ja Ekspress Grupp läksid 1998. aastal vastavalt Norra Schibstedi ja Rootsi Bonnieri kontrolli alla. Mõlemad meediakontsernid on seni töötanud kahjumiga.

Eesti Meedia annab välja Eesti suurimat päevalehte Postimees, Sõnumilehte, viit maakonnalehte ja paljusid ajakirju läbi Ajakirjade Kirjastuse. Eesti Meediale kuulub ka 99 protsenti trükikoja Kroonpress aktsiatest, samuti omab grupp kahte levifirmat. Eesti Meedia tegevuskahjum oli mullu 48,7 miljonit krooni võrreldes 77,2 miljoni krooniga 1998. aastal. Suurema osa kahjumist andsid ajalehed Postimees ja Sõnumileht. Kahjumit toovad kontsernile ka ajakirjad Tervis, Stiina ja Luup.

Ekspress Grupp haldab Eesti Päevalehte ja Õhtulehte, nädalalehte Eesti Ekspress ja annab välja mitmeid ajakirju. Ka omab Ekspress Grupp Kroontrüki trükikoda. Ekspress Grupi mullune käive oli 350 miljonit ja tegevuskasum 5,1 miljonit krooni. Kasum sisaldab ka erakorralist tulu Plusspunkti kioskiketi müümisest, mis jäi 10 ja 20 miljoni krooni vahele.

Kui verivaenlaste klannid Montecci ja Capuletti ühendas armastus, siis tänapäeval on ühendavaks jõuks raha.