Äsja ametist kõrvale puksitud Ivari Padar sikutab vankri kraavist välja, purssides murret, mis tal eriti välja ei tule. Klipp on maitsetu, aga parteil ja läbikukkunud rahandusministril piinlik ei ole. Äsja läks ju valitsus lõhki, ei tea, kes selle siis lõhki ajas? Ega ometi mitte Padar, kes oma maksutõusujutuga liiale läks?

Keskerakond sõimab taas Ansipit, kes olevat kõik asjad siin ilmas ära rikkunud ja Eesti riigi eelkõige. Ei tea, kust need inimesed küll on välja võetud, kes kaamerasse Keskerakonna loosungeid ütlevad! Kole on vaadata. Ansipi asemele pakutakse „vahetust“ - sõnum on seesama, mida viimati terve Tallinn oli täis kleebitud. Mida see Euroopa Parlamendi valimistele peaks tähendama, pole aru saada. Eks vist tahavad Ansipit Savisaare vastu vahetada.

Reformierakond on ummistanud mu postkasti: kvaliteetsel paberil trükised jutustavad mulle, kui tohutumal toredad inimesed seal oravaparteis on, kui kogenud, targad ja head. Seal on vähemasti natuke ka kandidaatide eurokompetentsusest juttu. Et ma seda ei usu, on juba minu asi, aga vähemasti räägivad nad asjast. IRL-i buklette olen leidnud ühe ajalehe vahelt, ei tea, kas see on korrektne?

Eriti vihaseks ajab mind aga see, et TV3 ekraanil juhib ikka veel saadet eurovalimiste üksikkandidaat Indrek Tarand. Raske uskuda, et keegi temasugust Brüsselisse tahaks, aga eetrist oleks ta tulnud küll kohe eemaldada, niipea kui ta oma kandideerimisest teatas. Erakanalitele, paistab, mingi hea ajakirjandustava ei kehti.