Katrin Siska on heategevuslikust üritusest Rat Race vaimustuses: "Väga fun ettevõtmine! Suure spordisõbrana usun, et taoline teise nurga alt lähenemine on mõnus vaheldus tavalistele spordivõistlustele suurel staadionil. Vähe sellest, et Rat Race on meelelahutuslikult lõbus, annab see ka arvestatava panuse heategevusse."

Eelmisel aastal jooksis Tallinna Rat Race'l 320 kontorirotti. Osavõtutasudest kogutud 120 000 krooniga toetati SA Eesti Lastefondi kaudu lastekodulaste ülikooli õpinguid.

"Mul on hea meel näha, et juba kaheksandat aastat toimuv võistlus meelitab ikka ja jälle osalema päris palju tulihingelisi kontoritegelasi, kes vanalinnas korralikult kihama panevad," kiitis üritust Siska.

"Rat Race'i formaat on üks parimaid võimalusi kutsuda ettevõtteid heategevust tegema. Väike panus heategevusse garanteerib sära töötajate silmades," ütles  kontorirottide jooksu korraldaja JCI Tallinn president Veiko Paalandi. "Sotsiaalne vastutus on majandussurutise ajal vähemalt sama oluline, kui headel aegadel."

RatRace on kontoriinimeste meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid. Rat Race toimub Eestis juba kaheksandat aastat.

Rat Race korraldaja JCI ehk rahvusvaheline noortekoda on rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, mis tegutseb rohkem kui sajas maailma riigis. Noortekoja eesmärkideks on sotsiaalse vastutustunde arendamine, vabale ettevõtlusele kaasa aitamine, ühiskonnas toimuvate positiivsete protsesside toetamine.