Vene ajalehe Moskovski Komsomoljetsi teatel toimus atentaat Araabia Ühendemiraatide Dubai emiraadis 28. märtsil. 

Jamadajevi noorem vend Isa rääkis ajakirjanikele, et Sulimi tabas kolm kuuli: üks riivas südant, teine tabas veidi madalamalt ja kolmas tabas vasakut õlga. 

RIA Novosti teatas varem viitega Sulim Jamadajevi tundmatule sugulasele, et mehe elu ei ole ohus. Interfaxi teatel on ühendemiraatidesse välja sõitnud mehe lähimad sugulased. Mõningates väljaannetes ilmunud teateid komandöri surmast ei kinnitada.

Ajalehe Kommersant teatel toimus rünnak Jamadajevile Dubai emiraadi samanimelises pealinnas. Komandöri rünnati tema kodumaja maa-aluses parklas, hetkel kui ta sammus oma auto poole.

Jamadajevi ihukaitsja üritas kurjategijat peatada, kuid ta tehti, kas püstoli käepideme või elektrišokirelva abil kahjutuks. Seejärel avas mees Jamadajevi pihta tule ning põgenes.

Moskovski Komsomoljets aga väidab, et ründajaid oli kaks ning nende tegevus edukust segas relvitu ihukaitsja. Isa Jamadajevi sõnul ei kandnud mees relva Dubais kehtivate karmide turvareeglite tõttu.

Kommersant kirjutab, et endine Vostoki komandör lahkus Venemaalt 2008. aasta lõpus. Tema suhtes oli algatatud kolm kriminaalasja: kahe mõrva ja ühe inimröövi pärast.

Septembris 2008 tapeti Jamadajevi vend Ruslan. Meedias kõlasid oletused, et selle taga võib olla Kremli liitlasest Tšetšeenia president Ramzan Kadõrov, kellel olid viimasel ajal selle perekonnaga pingelised suhted. Samas mõlemad Kadõrov ja Jamadajev eitasid vabariigi juhi seotust selle mõrvaga. 

Infoagentuur Reuters teatas viitega Dubais reiseeruvale Venemaa konsulile Sergei Krasnogorile, et Sulim Jamadajevi suri haiglas. Krasnogor sai kinnituse sellele informatsioonile kohalikult politseilt.