Pärast Winnendeni Albertville’i reaalkoolis 12 inimese tapmist hüppas Kretschmer Igor Wolfi auto tagaistmele ja sundis teda relva ähvardusel sõitma, vahendab The Times.

41-aastane Wolf ütles Saksa ajakirjale Stern, et küsis Kretschmeri käest, miks viimane sellist veresauna korraldab. „Ta vastas väga valjult: „Lõbu pärast – sest see on lõbus.”,” rääkis Wolf.

Seejärel oli Kretschmer küsinud: „Mis sa arvad, kas me leiame veel mõne kooli?” Teadmata täpset ohvrite arvu Albertville’is, lisas Kretschmer: „Ma olen juba tapnud 15 inimest oma vanas koolis ja ma pole veel tänaseks lõpetanud.”

Wolf segas Kretschmerit enese sõnul teemat vahetades. Wolf mäletab ka, et tapja sihtis teda parema käega 9-millimeetrise Beretta püstoliga ja kasutas vasakut kätt relva laadimiseks.

„Ta valmistas ennast ette järgmiseks tulistamiseks, käis mul peast läbi,” rääkis Wolf. Ühel hetkel kaalus Wolf põgenemiskatset. „Me peatusime valgusfoori taga. Ma mõtlesin lihtsalt ukse avada ja minema joosta. Aga seal olid teised inimesed, kes oma asjadega tegelesid. Naine lapsevankriga, teised lapsed. Mis te arvate, mida ta oleks teinud, kui ma oleksin ära jooksnud?”

Pärast 40-kilomeetrist sõitu ajas Wolf auto meelega teelt välja ja jooksis koos võtmetega minema, misjärel oli Kretschmer sunnitud jalgsi teed jätkama.