"Kus on öeldud, et see, mida me tegime, oli ebaseaduslik?" küsis Rušailo intervjuus ajalehele Kommersant. Ta kinnitas, et kui on võimalus, siis tuleb välja tuua iga vangilangenud sõjaväelane.

Samal ajal keeldus minister teatamast, milliste ametkondade esindajad Babitski vahetamisega tegelesid.

Ta kinnitas taas, et ajakirjanik anti üle tšetšeeni võitlejatele. "Ma ei välista, et neil seal on mingid omad kaugeleulatuvad mängud. Tema (Babitski) peab näiteks pakkuma neile huvi kui raadiojaama Vabadus esindaja," ütles Rušailo.

Siseminister märkis, et lisaks sellele võib olla tegemist tšetšeeni võitlejatega, kellele Babitski saatus ei ole ükskõik. Tema sõnul on rohkesti informatsiooni selle kohta, et Babitski oli mingites usalduslikes suhetes ebaseaduslike relvaformeeringute esindajatega. Minister kinnitas, et föderaalvõimude esindajad, kes ajakirjaniku kinni pidasid, olid leidnud tema juurest Vene vägede blokeerimispostide vältimise skeemi ning läbipääsulubasid, millele olid alla kirjutanud tšetšeenide välikomandörid.

Rušailo keeldus vastamast küsimusele, mispärast Babitski ei ole pärast väljavahetamist kellegagi, sealhulgas sugulastega, ühendust võtnud. "Ma ei saa praegu kuidagi kommenteerida, miks ta oma naisele ei helista," ütles minister.

Ta märkis, et tema andmeil ei olnud Babitskil kinnipidamise hetkel sidevahendeid. Mis aga puutub õiguskaitseorganite käsutuses olevatesse sidevahenditesse, siis ei ole keegi öelnud, et kinnipeetavale tuleb anda iga soovi korral võimalus helistada sinna, kuhu tahab.

Rušailo kinnitas taas, et Babitski on elus.