Infoagentuuri Interfax teatel pälvis Žirinovski pahameele tema parteikaaslaste poolt valimistel märgatud rikkumised ja kaebused selle üle, et nende märkustele ei järgnenud vajalikku reaktsiooni.

Lisaks valimiskomisjoni koosseisu muutmisele nõudis Žirinovski ka Tatarstani ja Karatšai-Tšerkessi presidentide tagasiastumist, põhjuseks meeste valimisrikkumised. Liberaalide juhi sõnul olid valimiste tulemused nendes regioonides võltsitud.

Vastavalt esialgsetele valimistulemustele ei pääsenud LDPR Tatarstanis ja Karatšai-Tšerkessias kohalikesse seadusandlikke kogudesse, saades vaid väidetavalt 3,07 ja 2,62 protsenti häältest. Žirinovski on veendunud, et liberaalide tulemusi on „suhteliselt alandatud“.

RIA Novosti teatel väidab riigiduuma asespiiker Žirinovski, et tema erakonna poolt antud häälte arvu on vähendatud kaks korda. Ja samal ajal tehti kõik, et võimupartei Ühtne Venemaa võidaks suurelt. Žirinovski lubas lähiajal esitada kõik kaebused.

Žirinovski sõnul oli tema kaasvõitlejate poolt fikseeritud kaebuste seas LDPRi liikmetele agitatsiooni keelamine ja valijate hirmutamine. Samuti olevat valimisjaoskondades „aktiivselt kasutatud haihtuvat tinti“, mis võimaldas komisjoni liikmetel valijate eelistusi muuta ning tõmmata linnukesed „õigete kandidaatide“ lahtritesse.

Eile, 1.märtsil valiti Vene Föderatsioonis regioonijuhte ja kohalikke saadikuid kokku 79 piirkonnas. Kremlierakond Ühtne Venemaa saavutas võidu kõigis regioonides. Paljud omavalitsuste juhid valiti oma kohtadele tagasi. Keskvalimiskomisjoni teatel mingeid tõsiseid rikkumisi ei fikseeritud.