“Seksimise maailmarekord jäi küll purustamata, kuid Eesti oludes on väga raske selleks vajalikku hulka inimesi kokku saada,” ütles BNS-ile ürituse korraldaja Aivar Palumäe.

23-aastane Eesti pikima peenise omanik Max ei võtnud Palumäe sõnul endale eesmärgiks kõigi naiste rahuldamist.

Algselt kavatses Seksi-Max purustada kehtiva maailmarekordi, seksides kolme päeva jooksul saja naisega. Kehtiv maailmarekord on Palumäe andmeil ühe ameeriklase käes, kes seksis kahe päeva jooksul 90 naisega.

Pornokunniks kutsutava Palumäe sõnul on tegelikult kõik praegu kehtivad taolised rekordid kaheldava väärtusega, kuna ühegi ürituse juures ei ole olnud ajakirjanikke või sõltumatuid vaatlejaid, kes oleks rekordi sündi kinnitanud.

“Ka niinimetatud rivikepifilmides osaleb tegelikult vähem inimesi, kui näidata üritatakse. Näitlejad lihtsalt muudavad oma välimust ja osalevad taas,” lausus Palumäe.

Üritus toimus 25.-26. augustil seksisõprade kokkutuleku raames Jõekääre kämpingu juures. Omanike vastuseisu tõttu ei toimunud üritus kämpingus, vaid sellest teisele poole teed aasale püstitatud telklinnakus.

Palumäe salvestas üritusel toimunu videolindile ja kavatseb seda kasutada Seksi-Maxi tegemisi kajastavas filmis. Film peaks Palumäe sõnul valmima paari kuuga ja jõudma seejärel videokassettidel avalikkuse ette.

Algselt kavatses Palumäe Pärnu Postimehe andmetel üritada seksimise Guinessi rekordit, kus Eesti pikima peenisega meheks tituleeritu oleks seksinud kolme päeva jooksul saja naisega.

Kaks kuud tagasi Võru rannaklubis 20 sentimeetriga pikima peeniseomaniku tiitli pälvinud Max ütles Pärnu Postimehele, et saja naise rahuldamine kolme päevaga on raske, kuid mitte utoopiline ülesanne.

“Absoluutrekord on ühe Brasiilia administraatori käes, kes on kaheksa aastaga olnud vahekorras üle 4000 naisega ja see arv suureneb iga päevaga,” sõnas aasta tagasi Seksi-Kristi samalaadse aktsiooni kavandamisega tuntuks saanud Palumäe.

Möödunud aastal teatas Palumäe, et Kristi Sell ehk Seksi-Kristi hakkab seksima 300 mehega. Seda aga ei juhtunud, kuid ajakirjandus tegi Palumäe ja Selli üle Eesti tuntuks.