McCain lubas tuua riigivalitsemisse muutusi, taastada inimeste usaldus vabariikliku partei vastu ja võidelda parema riigi eest, vahendab BBC News.

Kiites asepresidendilandidaati Sarah Palinit, ütles McCain, et Palin on õige inimene aitamaks teda Washingtonis muutusi ellu viia.

McCain ütles, et austab oma demokraadist rivaali Barack Obamat ja toetab kaheparteilist lähenemist poliitikale.

Esinedes taas isemõtlejana lubas McCain võidelda korruptsiooniga, ükskõik kas demokraatide või vabariiklaste seas ja töötada Ameerika inimeste heaks.

Kritiseerides oma parteid ütles McCain, et võitleb partei uhkuse ja põhimõtete taastamise eest, mida on kahjustanud mõned korruptsiooni ahvatlustele järele andnud vabariiklased.

McCain ründas seejärel demokraate maksude ja kulutuste teemal, öeldes et nad püüavad makse tõsta, samas kui tema hoiaks neid madalatena või vähendaks.

McCain lubas luua uusi töökohti, parandada haridussüsteemi ja vähendada ohtlikku sõltuvust välismaisest naftast, tootes rohkem energiat kodumaal ja võttes kasutusele merealused naftavarud.

Pärast kõnelemist viiest aastast, mille McCain veetis sõjavangina Vietnamis ja kuidas see kogemus teda oma maad armastama pani, kutsus McCain ameeriklasi üles võitlema koos temaga selle maa paremaks tegemiseks.

Ligi tunnine kõne, mis lõppes traditsioonilise konfettide ning punaste, siniste ja valgete õhupallide sajuga, lõpetas vabariiklaste neli päeva kestnud kongressi.