Natsionaalbolševike advokaadi Dmitri Agranovski sõnul kahtlustavad limonovlased, et nende korterisse sulgemine on seotud sooviga takistada nende osalemist täna õhtuks planeeritud Mittenõustujate marsil, vahendab infoagentuur Interfax.

Limonovlaste kodulehel teatatakse, et korterisse blokeeritud parteiliikmed on alustanud näljastreiki ja nõuavad Mittenõustujate marsil osalejate represseerimise lõpetamist.

Moskva siseasjade peaameti informatsiooni- ja teabeülem Viktor Birjukov ütles Interfaxile, et militsionäärid tõepoolest blokeerisid täna ühe pealinna lõuna administratiivringkonnas Kljonovoi bulvaril asuva korteri.

Birjukov rääkis, et hommikul leiti sama maja trepikoja eest noahaavadega mehe surnukeha. Vahetult pärast seda märkasid miilitsad trepikojas noorte inimeste gruppi, kes jooksid ühte korterisse ning keeldusid neile ust avamast.

Teabeülema sõnul tahtsid korravalvurid lihtsalt kontrollida noorte dokumente. Birjukov lükkas ümber teated nagu oleks miilits korteri ust lõhkunud ja üritanud sisse tungida.