“Ma arvan, et tegemist on sügavalt alaväärsuskompleksi all kannatavate inimestega, kelle esinumber on Mart Viisitamm, kes ise millekski suutelised ei ole,” ütles Pärnu maavanem Toomas Kivimägi Raadio Pärnule, vahendab Eesti Päevaleht Online.

“Sellepärast nad kasutavad enda vähegi paremini tundmiseks viimast võimalust: loopida poriga, loopida kõiki ja loopida valimatult.”

Keskerakonna ajalehes Pärnu Sõnumid Pärnu piduri esikandidaadiks sattunud Kivimägi ütles Raadio Pärnule, et Pärnu Piduri nimekiri oleks täiuslik, kui seal esineks ka linnapea Mart Viisitamme nimi.

Kivimägi arvates oleks siis nimekirjale vastav sisu vähemalt ühe nimena olemas ja küsitluse järel saaks need lehekesed koos Mart Viisitamme klantsplakatiga ära põletada.

Kuna Pärnu Postimehe aastalõpuküsitluses olid kõik äraspidised teod seotud linnapea Mart Viisitamme meeskonnaga, astunuks Kivimägi oma sõnul selles situatsioonis tagasi.

Positiivsena tõi Kivimägi teravaks kujunenud olukorras välja, et järgmistel kohalikel valimistel on inimeste lihtsam valikuid teha, sest valida saab klouni või kellegi teise vahel.