“Oleme saanud küllaldaselt kinnitusi nii valitsuselt kui ka teistelt ringkondadelt ETV vajaliku rahalise toetuse kindlustamise kohta, et korraldada Eurovisiooni lauluvõistlus 2002. aastal sellisel kõrgel tasemel, nagu seda alati on tehtud,” seisab ETV juhatuse esimehe Aare Urmi allkirjastatud kirjas.

ETV määras kontaktisikuks ETV välissuhete osakonna juhi Juhan Paadami, kes peab ette valmistama EBU töögrupi visiidi Tallinnasse juunikuus.

ETV arendusdirektor Jaanus Kõusaar ning tehnika- ja tootmisdirektor Tarmo Krimm on kohtunud Eurovisiooni lauluvõistluse peakorraldajatega Taanis ja Rootsis, et koguda taustinformatsiooni lauluvõistluse korraldamise struktuuri ja tehniliste kululiikide kohta.

“Saavutasime nii taanlaste kui rootslastega väga hea kontakti, nad on alati valmis meid konsulteerima,” lisas Kõusaar.

Lauluvõistluse eelarve sõltub suuresti kontserdi toimumispaigast. ETV korralduskomitee on tutvunud Saku suurhalli, Tallinna linnahalli ja Lilleküla jalgpallistaadioniga. Valik plaanitakse langetada koostöös EBU töögrupiga, mis saabub Tallinnasse 18. juunil.

ETV on avanud soovijatele kontod Eurovisiooni 2002. aasta lauluvõistluse korraldamise toetamiseks nii Eesti Ühispangas kui ka Hansapangas. Konto number Eesti Ühispangas on 10220018280019 ja Hansapangas 017074617.