Padar rääkis oma kõnes sellest, kuidas sotsidel on õnnestunud vaatamata oma tagasihoidlikule kampaania eelarvele saavutada väga hea tulemus.

Samuti lubas Padar jätkata sama kurssi, kus iga valimiste järel kahekordistatakse tulemusi.

„Nagu oleme prognoosinud, hakkab igade valimiste järel meil tulemus kahekordistama,” ütles ta Delfile. “Praegu on olemas 10 kohta, järgmistel valimistel 20 ja 2015. aasta valimistel on meil 40 kohta!”

Eiki Nestori sõnul peab nüüd ootama, millise otsuse teeb Reformierakond: „Ansipil on kaks võimalust, kas valida jätkusuutlikum tee Eestile või siis jätkata sama koalitsiooniga, kes teguteb umbes nii, et vaatame, kuidas raha tuleb ja jagame laiali.”

Vaatamata väikesele langusele võrreldes esialgsete tulemustega, on Padari sõnul sotsiaaldemokraatidel ikkagi rõõmupäev.

Sotsiaaldemokraadid pidasid valimispidu austraaliapärases pubis Lost Continent. Kadunud mandril olnud meeleolu oli aga kõike muud kui kaotajate oma. Peopilte vaata siit!

Sundimatus seltskonnas, mis koosnes ligikaudu 200 sotside pooldajast, valitses vaba meeleolu. Pubi oli muudetud suitsuvabaks, mistõttu oli ka kaasas olnud lastel peol sobilik olla.

Menüü koosnes peamiselt suupistetest, mis olid eritellimusena valmistatud. Muuhulgas pakuti peolistele suitsulõhe-kreveti mousse’iga profitoole, toorjuustu-mädarõikavahuga röstbiifirulle kui ka austraalipärast suvist singisalatit.

Kui kella 21 paiku oli pubis rahvast veel suhteliselt hõredalt, siis kella 22 polnud enam ruumi istuda-astuda. Inimesed olid kogunenud ümber paljude seinal olevate telerite, et jälgida pidevalt uuenevaid valimistulemusi. Silma jäi Eiki Nestori huvi spordiuudiste vastu, kes sel ajal pilku telerist ei pööranud.

Üks peolviibinuist poliitikuist võttis kogu asja kokku lausega: „Oh, pole viga, nüüd peaks napsi võtma!”