Interneti valdkonna arendamine on üks MicroLinki strateegilistest põhisuundadest. MicroLink investeerib loodava internetifirma aktsikapitali 25 miljonit krooni.

MicroLinki juhatuse esimehe Allan Martinson sõnul on DELFI näol tegemist kliendisõbraliku keskkonnaga, mis toimib kui klubi, kelle liikmed saavad ühest kohast nii internetiühenduse, kiire ja vajaliku info kui ka sobilikud ja mugavad e-kaubanduse lahendused. "DELFI kutsub kasutajaid interaktiivsusele andes võimaluse osaleda ise internetikeskkonna arendamises," ütles Martinson.

Teisipäeval avati uuendatud internetivärav DELFI.ee, mis on esimene nn. kolmanda põlvkonna portaal Baltimaades. DELFI.ee ühendab operatiivsed ja mahukaid uudiseid, kvaliteetset kataloogisüsteemi, otsimootorit, integreeritud e-kauplusi ja tasuta e-posti teenust. Ainsana Baltimaades pakub DELFI kasutajaile võimaluse luua oma personaliseeritud internetivärav.

DELFI.ee vahetas välja oma eelkäija Online.ee. DELFI.ee on kasutajaile tasuta.

Internetiühenduse pakkuja MicroLink Online uus nimi on DELFI Online. DELFI Online on ligikaudu 30 protsendilise turuosaga Eesti Telefoni kõrval juhtiv internetiühenduse pakkuja, kellel on 10 648 klienti. DELFI Online jätkab kahe sissehelistamisteenuse paketi 99.- krooni maksva DELFI Partner ja tasuta ühenduse Delfi Solo pakkumist.

Parks LvNet on Läti suurim internetiühenduste pakkuja omades üle 40 protsendilist sissehelistamisteenuse kasutajate turuosa. Parks LvNet´il on 6345 klienti. Hiljuti tuli firma esimesena Lätis turule Free PC projektiga.

Navigators.lv on Läti suurim internetivärav, mis kogub üle 50 000 pöördumise päevas. Riga.lv on Läti suurim vene keelne internetivärav.

MicroLink on Baltimaade suurim infotehnoloogia kontsern, kuhu kuulub 17 ettevõtet. MicroLinki põhitegevusalad on IT- teenuste pakkumine, Internet ja arvutite tootmine. MicroLink´i 30. juunil lõppenud majandusaasta käive oli 435 miljonit krooni.