Gunnar Loho loodud ansamblil NightLight Duo on uus koosseis. Kuna vanad tegijad Tatjana Mihhailova ja Ly Lumiste teevad mõlemad soolokarjääri, otsustas ansambli nime omav Loho, et otsib bändi uued tüdrukud. Siin nad on — 17-aastane Rita Liiver ja 21-aastane Elise Mängel.

Rita on pärit Viljandimaalt, Elise Pärnumaalt.

Enda iseloomustamiseks ütleb Rita, et lõunamaa veri annab igal pool tunda. “Olen normaalselt ebanormaalne. /-/Räägin palju, vahel isegi unes. Iial ei reeda oma sõpru, kuna jutuajamise lõpuks on mul kõik meelest läinud. Mul on allergia raha vastu, see peab mul rahakotist alati kaduma,tavaliselt riidepoodidesse.”

Elise nimetab end energiliseks inimeseks, mis ajendab teda püüdlema oma ideaalide ja kõrgete eesmärkide poole. “Seetõttu peetakse mind vahel pilvedes hõljujaks, kuid see arvamus mind ei sega. Vahel astun mingi eesmärgi saavutamiseks eneselegi märkamata kellelegi pähe. Imetlen langevaid lumehelbeid, armastan elu ja naudin muusikat. Olen mina ise. Mõistatuslik maatüdruk, kes kogub kahekrooniseid, lootes, et ükskord saab vähesest palju.”

Plaati lubab uus ühendus aasta lõpus, kui materjal valmib plaanipäraselt. Tahaks ikka head plaati, me ei kiirusta, nendivad piigad. Esimese video materjal on samuti üles võetud, aga montaaž on veel pooleli.