K-Arvutisalong loodi 1996. aastal. 2005. aastal oli käive 309 miljonit krooni ja kasum viis miljonit. Käive kasvas kahe aastaga kahekordseks ja kolme aastaga pea neljakordseks. Nii kiire kasv tõi kaasa probleeme pädevate müüjate ja teenindajate leidmisel. Arvutiuudiste lugejad on üsna tihti kurtnud viletsa teeninduskvaliteedi üle. Uued omanikud lubavad edaspidi pöörata teenuste ja toodete kvaliteedile suuremat tähelepanu. Loodame paremat.

Ajalehe Äripäev arvates näitab K-Arvutisalongi müük, et et firmal ei läinud hästi, vaatamata sellele, et majanduskeskkond on soodne ja tegutsetakse n-ö õiges ehk arvutivaldkonnas. Sülearvutite turul pole õnnestunud märkimisväärset edu saavutada — ML Arvutid ja Ordi ei ole oma turuosast midagi loovutanud.

Uued omanikud soovivad K-Arvutisalongi kiiresti Läti ja Leedu turule laiendada, ostes selleks mõne olemasoleva kauplusteketi. Lisaks tahetakse sel aastal Soomes avada seitse kauplust ning Eestis müüki kahekordistada. Müügimahu kasv on eelduseks odavamatele hangetele, mis võimaldab K-Arvutisalongil pakkuda soodsaid hindu.