Tihti juhtub nii, et peale e-poest tellimuse vormistamist tuleb veel mitmeid nädalaid oodata, sest tooteid hakatakse alles siis välismaalt tellima ning kaupluses või laos koha peal suurt osa kaubast olemas ei ole. Ettevõttel Hinnapomm.ee on aga e-poe kõrval olemas ka kauplus-ladu siinsamas Eestis – Tartus, aadressil Teguri 9 – kus on on kõik tooted koha peal olemas ja kättesaadavad ning tarneajad e-poest tellides jäävad DPD abil vaid 2 tööpäeva piiridesse.

Toodete ja teenuste kättesaadavus võib olla nii kiire kui ka taskukohane

Suur osa e-poodidest piirdubki vaid online võimalustega ning Eestisse koha peale tegelikult ladu loodud ei ole. Reaalsuses tähendab see kliendile aga pikka ooteaega ning kaupu enne kättesaamist kusagil näha ega kontrollida ei ole võimalik. Samuti on Eesti turul tihti e-poest tellimine kulukam kui koha pealt ostmine ning võrreldes toodete hindu välismaa omadega, võib kohalikku turgu eelistades mõnikord mitmekordseid hindu maksta.

Kuna 95 % Hinnapommi kaupadest on pärit Euroopast, sh Saksamaalt, Hollandist, Poolast, Lätist ja Hispaaniast, toetab see ettevõtte missiooni – pakkuda turu parimat hinda ja kiiret tarnet. Seetõttu saab Hinnapommi kauplusest ja e-poest soetada ainult neid tooteid, mis realselt laos olemas on ning mida on võimalik kohe posti panna. Samuti on klientidel soovi korral võimalus kaup enne ostmist või tellimist Tartus asuvas kauplus-laos isiklikult üle vaadata ja veenduda nende kvaliteedis ning olemasolus.

  • Toidukaupu, majapidamis- ja kodukaupu, kehahooldus- ja kosmeetikatooteid, tööstuskaupu, tervisekaupu ja lemmikloomatarbeid

  • Tarnet 2 tööpäeva jooksul üle kogu riigi

  • Kiiret ja toimivat e-poodi ja ka kauplust aadressil Teguri 9, Tartu

  • Turu parimaid hindu ja toodete olemasolu ka kodumaises laos

Kauplus-ladu Hinnapomm on avatud iga päev kell 9-20 ning tooteid saab igal ajal soetada ka veebilehelt. Samuti saab Hinnapommi kauba ja toimetustega end kursis hoida Facebookis ja Instagramis.

Jaga
Kommentaarid