Venemaa siseministeerium teatas, et esialgsetel andmetel oli tegemist tellimusmõrvaga. Telegrami kanali „Shot“ avaldatud video järgi tulistas musta riietatud kurjategija tänaval arvatavasti automaadist AKS-47 või karabiinist Saiga T-särgis ja lühikestes pükstes meest.

„Shoti“ andmetel jahtis mees mustas ainult oma ohvrit ja teised möödakäijad teda ei huvitanud. Ta tegi vähemalt neli lasku ning tabas kaks korda pähe ja ühe korra kehasse. Üks lask läks mööda.

Ründaja varjas end elumajade hoovides.

„Baza“ kirjutas, et pärast haavata saamist üritas ohver põgeneda, aga ründaja peatas ta laskudega pähe. Video varasematest sündmustest avaldas Telegrami kanal „112“.

Õiguskaitseorganitest öeldi TASS-ile, et mõrtsukas tegi kolm lasku: esimese lühikese vahemaa pealt ning kaks järgmist olid kontrolllasud.

„Mash“ teatas, et ründaja suundus Otšakovo-Matvejevskoje piirkonnas metsa. TASS-i teatel käivitati Moskva lääneosas plaan „Perehvat“.

RIA Novosti andmetel tapeti 34-aastane Konstantin Bališanski. „Baza“ teatas, et tegemist on skeiteriga, kes on kuulunud meeskonda NikeSB Rossija. Avalike andmete järgi tuntakse Bališanskit skeiterite ringkondades nime all Svitš. Õiguskaitseorganid teatasid, et mees elas sündmuskoha naaberhoovis. TASS kirjutas, et mees töötas ühes Moskva firmas süsteemiadministraatorina.

„Shoti“ andmetel on Konstantin Bališanski ärimees Andrei Bališanski poeg. Viimane juhib ettevõtet Mediasystem Group, mis tegeleb multimeediaseadmetega. Noorem Bališanski töötas samas ettevõttes. Andrei Bališanski keeldus juhtunut kommenteerimast.

Moskva prokuratuur teatas hiljem kahtlusaluse kinnipidamisest. Lisati, et ta avaldas selle käigus vastupanu ja sai haavata.

Jaga
Kommentaarid