„Astume veebikaubanduse ajaloos suure sammu edasi, et pakkuda klientidele veelgi mugavamat ja lihtsamat ostukogemust. Seesugust lahendust ei ole teistel sarnaste mastaapidega e-poodidel ja oleme suunanäitajad kogu kaubandusmaailmas,“ sõnas PHH Grupi turundusdirektor Artur Malinowski.

Tallinnas aadressil Mustamäe tee 46 asuv kauba väljastuspunkt kolib uutesse ruumidesse ja sealt saab edaspidi kätte vaid suuremahulisi kaupu, nagu mööbel, aiatarbed, suur kodutehnika jne. Uus väljastuspunkt asub Pallasti 28.

„Meie jaoks on oluline kliendi heaolu ja mis saaks olla mugavam kui kauba kättesaamine kodule kõige lähemal asuvast pakiautomaadist või postkontorist. Seetõttu suuname varem vahetule teenindusele kulunud vahendid ümber tasuta kättetoimetamise pakkumisse,“ lisas Malinowski.

Tema sõnul on nii Kaup24.ee kui ka PHH Grupi eesmärk olla parimate pakkumistega e-pood. „Kauba tasuta kohaletoimetamisega astume sellele eesmärgile suure sammu lähemale. Seesuguste muudatuste käivitamine on Eesti turul osa meie pikaajalisest strateegiast,“ lisas turundusdirektor.

„Eesti ja Baltimaade e-kaubanduse liidrina keskendume jätkuvalt klientide vajaduste ning ootuste täitmisele ning ületamisele. Teame, et turu parim tarnepakkumine on miski, mida Eesti e-ostlejad ootavad. See aitab meil saavutada ka jätkusuutlikku kasvu,“ täiendas Artur Malinowski.

Kaup24.ee kuulub PHH Gruppi, mis on Baltimaade suurim e-kaubandusettevõte, mis on esindatud ka Soomes. PHH Grupp on Leedu ettevõtte Pigu.lt ja jaemüügigigandi Hobby Hall ühinemise tulemus. PHH Grupi ökosüsteemis tegutseb enam kui 4000 müüjat, kelle tootevalikus on üle kolme miljoni toote. Ostude arv küündib 150 miljonini aastas.

Jaga
Kommentaarid