Delfi näitab otsepilti alates kella 23.30-st, avakülaline on peaminister Kaja Kallas. Räägime sellest, mida ootab ta südaööl selguvatest valimistulemustest, ja Reformierakonna lootustest. Samuti arutame, kas Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen saab sule sappa. Viimati mainitu flirdib marukonservatiividega koostöö tegemisega ja tema praegustele liitlastele see ei meeldi.

Kell 00 peaksid selguma Euroopa Parlamendi valimiste tulemused. Enne seda tulemuste infot ei avaldata, sest oodata tuleb kõigi riikide jaoskondade sulgemist. Itaalias suletakse jaoskonnad Eesti aja järgi alles südaööl. Siis selgub, kes saab rõõmustada ja kes peab kibedalt pettuma. Lülitume otsepildis ka erakondade valimispidudele, et vahendada vaatajatele nii võidurõõmu nautijate kui ka pettujate emotsioone.

Järgmisel hommikul kell 7 Euroopa Elamuskeskusest otse-eetrisse minevas saates analüüsitakse valimistulemusi, stuudios on Eesti Ekspressi ajakirjanik Urmas Jaagant. Meiega liituvad ka Isamaa esimees ja viimase küsitluse andmetel kõrgesse mängu sekkunud Urmas Reinsalu, eurovalimiste häältesaagi rekordiomanik Indrek Tarand, Keskerakonna esimees ja esinumber Mihhail Kõlvart, seekordsete valimiste suurfavoriit Marina Kaljurand ning Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Vivian Loonela.

Saatejuhid on Brent Pere, Greete Lehepuu ja Herman Kelomees.