Viimased koondtulemused kajastavad küsitlusperioodi 8. maist 1. juunini ning kokku küsitleti 4003 valimisealist Eesti Vabariigi kodanikku.

Liidrikohal oleva Isamaa toetus on püsinud alates aprilli algusest 27-28% vahel. Teisel kohal oleva Reformierakonna toetus on viimased neli nädalat püsinud 19% lähedal. Kahte kõige populaarsemat erakonda lahutab reitingutabelis 8,4 protsendipunkti. Enim on viimastel nädalatel muutunud kolmandal kohal oleva EKRE toetus, mis on viie nädalaga langenud 3,8 protsendipunkti võrra. Teisel kohal olevast Reformierakonnast jääb EKRE 3,8 protsendipunkti kaugusele.

Esikolmikule järgnevad SDE (14,2%), Keskerakond (12%) ning Eesti 200 (6,1%). Eesti 200 toetus on viimase kolme nädalaga tõusnud 1,4 protsendipunkti võrra.

Koalitsioonierakondi toetab kokku 39,2% ning opositsioonierakondi 54,3% vastajatest.

Kord kuus küsitakse lisaks erakondlikule eelistusele vastajatelt arvamust valitsuse ja peaministri tegevuse kohta. Viimaste tulemuste põhjal arvab 34% vastajatest, et valitsus teeb oma tööd väga hästi või pigem hästi ning 60% vastajatest, et valitsus teeb oma tööd pigem halvasti või väga halvasti. 29% vastajatest kiidab heaks ning 61% vastajatest ei kiida heaks seda, kuidas Kaja Kallas saab oma tööga peaministrina hakkama.