Olgu algatuseks kohe üks asi selgeks tehtud: SE ei tähenda, et tegemist oleks PRO-seeria kella vaese sugulasega. Täheühend tähendab nimelt seda, et tegu on Space Editioni kellaga. Tegemist on ennekõike disainiuuendusega, kuid nagu Huawei puhul ikka – alati on lisatud ja parendatud ka erinevaid funktsioone. Mida siis Watch PRO 4 SE teha oskab?

Olla ilus!

Nagu nimigi ütleb, on tegemist kosmosetemaatikast inspireeritud kellaga. See on valmistatud Huawei enda välja töötatud titaanist ja selle ekraani ümbritseb eriti vastupidav keraamiline äär. Ekraan, mis võib osutuda tavaliselt nutikellade suurimaks kitsaskohaks, ei ole seda Watch PRO 4 SE puhul mitte. Suur ja särav – seda sõna otseses mõttes: 1,5-tolline diameeter, AMOLED ja pikslitihedus 310 pikslit tolli kohta. Kena numbrite jada tähendab reaalsuses seda, et olgu õues kasvõi kõige eredam suvi, kella vaatamine on ikka võimalik ja info ekraanil muretult nähtav. Oma muudelt mõõtmetelt on kell samuti šnitti võtnud kosmosetehnoloogiatest, olles samaaegselt meeldivalt kerge ning õhuke. Uuendusi võib leida ka telefoni ekraanivaadetest. Huawei Watch PRO 4 SE on kell, mis saanud endale eksklusiivsed ekraanikuvad, mis kannavad nime LAVAL – jälle midagi, millega teistest kellakandjatest eristuda.

Olla funktsionaalne!

Huawei on alati pannud suurt rõhku tervisenäitajatele. Nii ka Watch PRO 4 puhul. Näiteks pakub kell sulle vaid minuti jooksul ülevaadet seitsmest tervisenäitajast, samuti võimalust jagada ja vaadata oma lähedaste terviseandmeid, et saada ülevaade näiteks eakamate sugulaste tervisenäitajatest. Väga kasulik on ka ülitäpne südamemonitoorimine Huawei TruSeen 5.5+ süsteemi abil, mis võimaldab jälgida lisaks südametööle ka näiteks vere hapnikusisaldust, kehatemperatuuri või hoopis hingamise korrapärasust.

Nüüd võiks ju kohe arvata, et kui kell oskab teha selliseid asju, siis ilmselt kestab ka ta aku ülivähe. Vale puha! Huawei on suutnud kella mahutada ühe valdkonna vastupidavama aku, mis võib väga heal juhul kesta suisa 21 päeva. Tõsi – see eeldab seda, et kell on spetsiaalses akusäästurežiimis. Tavakasutuse juures hindab tootja kella aku kestvust keskeltläbi 3–4 päeva pikkuseks. Päriselus on ka see tegelikult väga pikk aeg, kui võtta arvesse kella võimekust.

Sobituda suvalise telefoniga!

Lugesid õigesti. Pole vahet, kas oled iOS-i või Androidi kasutaja, Huawei enda operatsioonisüsteemist rääkimata. Kell ühildub sinu telefoniga, andes sulle võimaluse hõlpsasti spetsiaalse rakenduse kaudu kõigel olulisel silma peal hoida.

Tänu sellele saad sa lisaks juba varem mainitule osa kõigist Huawei Watch PRO 4 SE erinevatest treeningassistentidest, helistada otse randmelt, monitoorida oma treeninguid, navigeerida ning mida kõike veel. Igas mõttes on tegemist klassikaliselt hea Huawei kellaga, nagu me neid juba ammu tunneme. See on ehk ainult natuke erilisem.

Jaga
Kommentaarid