Pepeli andmetel toimus avarii Borissovka rajoonis asuva Krassivo ja Graivoroni linnaringkonnas asuva Golovtšino vahelisel teelõigul. Pealtnägija rääkis, et väidetavalt purjus meeskonnaga tank sõitis põllult teele ja lömastas sõiduauto, milles olnud mees hukkus, vahendab Meduza.

Pepel avaldas ka video, milles sõjaväevormis mees uurib hukkunu surnukeha ja ütleb: „Jah, 200, ta on 200, pole midagi teha.“ Vene sõjaväekeeles tähendab 200 hukkunut.

Pepeli teatel püüdsid tankis olnud sõjaväelased sündmuspaigalt põgeneda. Nad õnnestus peatada alles kolme kilomeetri kaugusel Krassivo asula juures. Kohalikud elanikud rääkisid, et sama tank sõitis varem ringi Graivoronis ja rammis maha teepiirdeid.

Pepeli andmetel oli hukkunu nimi Andrei Aleksejev. Ta töötas veoautojuhina. Ööl vastu 1. juunit sõitis ta Porozi külast koju.

Pepel märgib, et võimud ei ole juhtunut kommenteerinud. Sellist õnnetust ei ole registreerinud siseministeerium ja sellest ei ole teatanud Belgorodi oblasti kuberner Vjatšeslav Gladkov. Hukkunu naine ütles Pepelile, et pani end kirja kuberneri vastuvõtule.

Jaga
Kommentaarid