Tegelikult saad oma autohoolduse kulusid väga lihtsalt kontrolli all hoida, kui tellid kvaliteetsed ning soodsad varuosad oma autole internetist. Suureks abiks on sulle ka juuni lõpuni kestvad soodustused Trodo.ee veebipoes, kus leiad õigeid tooted oma autonumbri põhjal üles!

Oma varuosadega töökotta

Enda tellitud kvaliteetsete varuosadega autotöökotta minek on maailmas levinud praktika, ja mõistlik mitmel erineval põhjusel.

Esiteks varuosade hinna-kvaliteedi suhe. Töökojas paigaldatavate osade kvaliteedi üle puudub sul autoomanikuna kontroll, kuid enamasti võid olla kindel ühes – premium-varuosi sealt tõenäoliselt ei saa. Tellides vajalikud auto varuosad internetist, on otsustusõigus sinu käes.

Lisaks lühendad oma varuosadega töökotta minnes remondile kuluvat aega. Töökojal võtab varuosade tellimine enamasti rohkem aega kui nende paigaldamine, aga kui kõik vajalik on juba olemas, saavad remonditööd teostatud pigem tundide, mitte päevade või lausa nädalatega.

NB! Trodo veebipoest ostes võid olla kindel, et saad ainult tootja garantiiga originaalvaruosi!

Kvaliteetne kestab kauem

Odavam hinnasilt ei tähenda alati kehvemat kaupa, küll aga on tootegruppe, mille puhul tuleks alati eelistada tuntud tootjaid ning kus investeering kvaliteeti end kuhjaga ära tasub.

Heaks näiteks on mootoriõli, mille hinnaklass võib erinevatel kaubamärkidel lausa mitmetes kordades erineda. Järjekindlalt odavat õli eelistades võid end aga leida olukorrast, kus remonti vajab peagi terve mootor, ning seda kulu ei kaalu eales üles õli ostmisel saadud hinnavõit. Hinnavahe taga on enamasti komplekssem valem ning kvaliteetsemad koostisosad, mis aitavad vähendada mootori kulumist ja tossamist, lisaks kestab kvaliteetne mootoriõli kauem. Igal õlivahetusel vaheta välja ka õlifilter!

Samuti ei tasu liigset kokkuhoidu otsida pidurisüsteemi osasid valides. Näiteks piduriklotsid ja pidurikettad vajavad regulaarset kontrolli ja asendust. Arvuta välja, kui palju maksab sulle iga autohoolduse külastus – ja kui kriitiliselt tähtsad on pidurid nii sinu kui kaassõitjate tervist arvestades. Investeerides kvaliteeti, pikendad hoolduste vahelist aega ning saad ka parema sõidukogemuse: pidurdus on sujuvam ja pidurdusaeg lühem.

Veidi üllatav võib tunduda aga see, et ka kojamehed kuuluvad siia valikusse. Mõne-eurone hinnavahe võib tähendada mitmekordselt pikemat eluiga, samuti ei jäta kvaliteetsed klaasipuhastajad aknale triipe ega lagune suvekuumaga nii kergesti. Kui sa aga juba teel olles avastad, et kehv nähtavus seab reisijad ohtu, osta kohe uued – kasvõi lähimast bensiinijaamast ja hoolimata sellest, kas kaubamärk on tuttav või tundmatu. Ka odav uus on parem kui mittetöötav vana! Mõistlikum, muidugi, on probleeme ennetada ja pere iga auto jaoks vähemalt ühed kojamehed varakult valmis osta.

Lihtsamad hooldustööd on kõigile jõukohased

Ilmselgelt pole iga väikese autohoolduse osas üldse vaja pöörduda töökotta. On asju, millega peaks saama hakkama iga autojuht ning sotsiaalmeediast leiab hulgaliselt õpetavaid videosid. Kui autohooldus on sinu jaoks täiesti uus teema, alusta näiteks kerehooldusest – pesemisest ja vahatamisest, vaheta välja kojamehed, värskenda klaasipuhastusvedelikku. Seejärel tee korda auto salong: korralikult hooldatud istmed kestavad kauem ega hakka suvekuumuses nii kergesti pragunema!

Järgmine tase on õlivahetus: sul ei ole selleks estakaadi vaja. Piisab, kui auto väikese süvendi kohale parkida nii, et sinna alla mahuks anum vana õli kogumiseks. Samuti saab iga juht hakkama nii mootori- kui salongifiltrite vahetamisega: nii hoiad heinanohu sõitjatest kaugemal ning auto puhtamana.

Siit edasi oled valmis juba päris paljuks, eriti veidi vanemate autode puhul. Näiteks autotulede, aku ja süüteküünalde vahetus. Küsi julgelt nõu ja abi tuttavatelt hobimehhaanikutelt: kui esimesed vahetused kogenud inimesega koos läbi teha, on edaspidi ise hakkama saamine stressivaba. Kogenud juhi jaoks on ka piduriketaste ja piduriklotside asendamine täiesti jõukohane!

Õiged varuosad ja mootoriõli autonumbri järgi

Kas teadsid, et Trodo tegutseb kümnes riigis, ja on Põhjamaade ja Baltikumi turuliider? Trodo.ee veebipoes on juuni lõpuni allahindlused kõikidele preemium-klassi varuosadele. Telli soodsad auto varuosad internetist ja säästa raha ning aega!

Õige varuosa leidmiseks sisesta esmalt oma auto registreerimisnumber, ja süsteem kuvab sulle automaatselt ainult neid tooteid, mis su autole sobima peaks. Kui ostad varuosi esimest korda ning vajad lisakindlustunnet, kasuta meie tasuta sobivuskontrolli teenust. Saad selle valida ostu vormistamise ajal: meie spetsialist kontrollib sinu auto VIN-numbri järgi tellitud toodete sobivust just sinu autole, ja vajadusel soovitab sulle paremaid alternatiive.

30-päevane tasuta tagastus, kvaliteetsed originaaltooted ja usaldusväärne transport on need põhjused, miks kliendid meie teenust konkurentide omast paremaks hindavad.

Jaga
Kommentaarid