Mis on #Flex?

Auto Bassadone #Flex on loodud pakkuma klientidele paindlikkust ja mugavust uue auto valimisel ja kasutamisel.

Teenus võimaldab valida sõiduki, makstes ainult igakuist fikseeritud makset, ilma et peaksite tegema esialgset sissemakset või tasuma lepingutasu. See tähendab, et saate koheselt alustada uue autoga sõitmist, ilma suurte esialgsete kuludeta.

Auto Bassadone #Flex on ideaalne lahendus neile, kes soovivad vahetada sõidukeid vastavalt oma vajadustele või lihtsalt nautida uue auto eeliseid ilma pikaajaliste finantskohustusteta. See teenus tagab, et sõidate alati uusima ja parima autoga.

Programm pakub võimalust osta auto fikseeritud kuutasuga, lepinguperioodiga 12-60 kuud. Tavaliselt sõlmitakse leping 60 kuuks, kuid seda võib lõpetada pärast 12 kuud, teavitades ette. Leping lõpeb teavitamisele järgneva kuu lõpus ning auto tagastatakse.

Pärast 60 kuud on teil mitmeid valikuid: sõiduki tagastamine, väljaostmine või liisingu jätkamine.

Kuutasule lisanduvad kindlustuskulud. Soovitame Auto Bassadone täiskindlustuspaketti, mis katab liiklus- ja kaskokindlustuse riskid, pakkudes täielikku kaitset ja meelerahu.

#Flex liisingu lisamugavused

Meie #Flex liising pakub suurt eelist - kuutasu sisaldab suve- ja talverehvide komplekti ning kuni 6 kuud rehvide hoiustamist, tagades teie auto sõiduohutuse ja mugavuse aastaringselt. Rehvivahetus on tasuline ja teostatakse vastavalt teie vajadustele.

Leping sisaldab ka lisavarustusi, nagu valuveljed ja matid. Muud lisatarvikud, näiteks veokonks või eelsoojendus, tuleb eraldi juurde osta.

Auto Bassadone esindatavate automarkide puhul kehtib tehasegarantii, mis kaitseb tehniliste probleemide korral. Lisaks võite valida kindlustuspaketi, mis katab teie sõiduki kõik ootamatud kahjud.

Küsimuste korral võtke ühendust Auto Bassadone esindusega – meie professionaalne meeskond aitab teid alati.

Parim auto igaks elustiiliks: Kuidas teha õige valik?

Eesti aasta auto 2024 tiitli võitis 13. jaanuaril Peugeot 408, saades kolmandat korda järjest selle auhinna alates 2001. aastast. Finalistide hulka kuulusid ka Auto Bassadone müüdavad Peugeot, Hyundai ja Honda, mis kinnitab nende automarkide kvaliteeti ja populaarsust. Peugeot 408 eristus oma turvalisuse ja kasutajasõbralikkuse poolest. Peale selle pakub Peugeot 408 suurepärast ühenduvust ja meelelahutussüsteemi, mis hõlbustab juhi igapäevaelu.

Lisaks pälvis Peugeot E-3008 Red Dot 2024 disainiauhinna oma dünaamilise fastback kerekuju ja uuendusliku esiosa eest.

#Flex pakub võimalust sõita uue sõidukiga ilma suurte esialgsete kulutusteta. Auto Bassadone kasutatud autod pakuvad samuti usaldusväärset alternatiivi. Valige sobiv auto välja ja esitage taotlus, nii lihtne see ongi.

Pereauto valik: olulised aspektid

Pereauto valikul on oluline tähelepanu pöörata ruumikusele, turvalisusele ja sõidumugavusele.

  • Parim pereauto mahutab mugavalt kogu pere ja pagasi.

  • Valige mudel, millel on parimad turvanäitajad ja mis tagab mugava sõiduelamuse ka pikematel reisidel.

  • Kontrollige ka, kas autos on piisavalt hoiuruumi väiksemate esemete jaoks, et säilitada salongi kord.

  • Hea pereauto peaks sisaldama kindlasti ka lihtsasti kasutatavat navigatsioonisüsteemi.

Bassadone üks populaarsemaid pereauto valikuid on Citroën, kuna selle brändi sõidukid on tuntud oma kaasaegsete turvafunktsioonide ja nutika tehnoloogia poolest, mis teevad iga sõidu nauditavaks ja turvaliseks kogu perele.

Elektriauto ostutoetus: Kasutage võimalust ja säästke raha

Elektriauto valimisel arvestage sõiduulatuse, laadimisvõimaluste ja tehnoloogiliste omadustega, mis vastavad teie vajadustele. Tutvuge erinevate mudelitega ja valige parim elektriauto, mis pakub optimaalset jõudluse, mugavuse ja keskkonnasõbralikkuse kombinatsiooni.

#Flex programm on hea võimalus elektriautot proovida. Kui otsustate hiljem elektriauto soetada, tasub uurida elektriauto toetuse taotlemise võimalusi, kuna toetust antakse vaid uutele, täiselektrilistele sõidukitele.

Jaga
Kommentaarid