Stubb on koos abikaasa Suzanne Innes-Stubbiga president Alar Karise kutsel 27.-29. maini riigivisiidil Eestis, külastades Tallinna ja Tartut.

President Stubbi esimene visiit Eestisse just riigivisiidina kinnitab lähedasi sõprussuhteid ning annab võimaluse veelgi tugevdada Eesti ja Soome, eestlaste ja soomlaste läbipõimunud sidemeid.

Riigivisiidi keskmes on Eesti ja Soome suhted, julgeoleku- ja kaitsekoostöö tugevdamine, Läänemere piirkonna julgeolek, Venemaa agressioonisõda Ukrainas ja Ukraina toetamine, samuti Euroopa julgeoleku ja NATO aktuaalsed teemad.

Riigivisiidi teisel päeval, 28. mail, sõidavad Soome ja Eesti presidendipaarid Tartusse, kus neid tervitab kell 16.00 Tartu Raekoja platsil linnapea Urmas Klaas. Sinna on palutud kõik, kes soovivad Soome riigipead ja tema abikaasat tervitada.

Soome ja Eesti presidendid külastavad Tartu Ülikooli ja kohtuvad ülikooli rektori Toomas Asseriga. 29. mai hommikul kohtub president Stubb Tartu Ülikooli üliõpilastega ja arutleb nendega selle üle, milline on 2022. aasta järgne maailm. Arutelu saab jälgida ka otseülekande vahendusel Tartu Ülikooli veebist. Samuti väisab Soome riigipea Tartu Ülikooli Delta Keskust, kus käsitletakse targa linna temaatikat.