Oma kodus rahuoaasi loomiseks, kus puhkab nii keha kui ka meel, on vaja tekitada ühtne voolavus sinna paigutatud sisustuselementide ja tarbeesemete vahel.

Need võivad täita nii dekoratiivset kui ka praktilist eesmärki, kuid peamine on luua sidus keskkond, mis on visuaalselt meeldiv ja rahuldust pakkuv.

Mis on sinu stiil?

Kas armastad maalähedust, sooje toone ja naturaalseid detaile? Või hindad üle kõige stiilipuhast, minimalistlikku, kuid luksuslikku interjööri?

Mida tahes eelistad, enne kodu sisustama hakkamist loo endale visioon, milline peab sinu unistuste kodu välja nägema. Sisustusideid leiad erinevatelt kodusisustuse saitidelt ja ajakirjadest. Mõtle igale pisidetailile, elemendile ja nüansile, et saavutada maksimaalne tulemus ning valiksid kokku sobivad esemed oma kodu kaunistama.

Ruumide sisustamine võib tunduda hirmutav, aga kindlasti pole see üle jõu käiv.

Sisustuselemendid täiuslikuks kodudisainiks

Olgu sinu stiiliks boheemlaslik šikk, skandinaavialik luksus või julged mustrid ja värvid – sobivate riiulite, kummutite, hoiukastide, dekoratiivsete esemete ning tugitooliga on võimalik oma kodus saavutada lausa ajakirjavääriline tulemus.

Lähtu ühest vau-elemendist, mille ümber oma disaini täiustama hakkad, elutoas näiteks diivanist või tapeedist, vannitoas vannist või kraanikausikapist, magamistoas voodist või eriilmelisest lambist.

Abilauad

Ümarate joonte või nurgelise disainiga abilauad täiustavad igat ruumi, andes juurde võimalusi asjade paigutamiseks ja isikupärasuse lisamiseks.

Abilaudu on erinevates värvides, sahtlite või hoiukastidega, et sobituda just sinu stiiliga ja täita kindlat eesmärki – öökapina, ajakirjade hoidmiseks, kohvitassi toetamiseks.

Nipp: Kaks väiksemat abilauda üksteise kõrval täidab edukalt ka diivanilaua funktsiooni.

Riiulid ja hoiukastid

Riiulid on mitmekülgsed ja praktilised sisustuselemendid, mis lisavad toale eripära, kihte ja tasandeid, vastavalt sellele, millise riiuli kasuks otsustad.

Need aitavad hoida tuba visuaalselt korras, eksponeerida raamatuvalikut või nipsasjakesi, mis on sulle olulised.

Nurgariiulid on suurepärane võimalus täita toanurgas laiutavat tühimikku ja muuta see omanäoliseks mõne ronitaimega, küünalde või tihti kasutust leidvate esemetega, mida riiulilt hõlpsalt haarata saad.

Kasutades hoiukaste, saad hoida riiulid korras, säilitades visuaalselt korrektse disaini. Hoiukastid pakuvad ideaalset võimalust hoiustada asju, mis lihtsalt riiulile asetades muudaks toa ilme korratuks.

Köögiriiulid, nii tasapinnapealsed kui ka iseseisvad, annavad võimaluse lisada köögile stiili ja funktsionaalsust.

Nipp: Riiuleid võib edukalt kasutada ka magamistoas öökapi asemel.

Ehtekapid ja -karbid

Eriilmelise disainiga ehtekapid on ideaalne viis organiseerida oma aksessuaare, andes ruumile juurde elemente, mida sisustuses hõlpsalt ära kasutada.

Need aitavad organiseerida rakenduslikult sinu väärisesemeid, olles samal ajal pilkupüüdvaks sisustuselemendiks toas, kuhu valid kapi paigutada.

Ehtekarbid aga lisavad suurejoonelisust, asetades need silmapaistvale kohale tualettlaual või vannitoa riiulil.

Nipp: Ehtekappe ja -karpe saab edukalt kasutada ka koridoris võtmete hoiustamiseks. Peegliga ehtekapp täidab juba rohkem funktsioone kui pelgalt asjade hoiustamine!

Ronimis- ja kraapimispuud lemmikule

Ronimis- ja kraapimispuu lemmikule võib osutuda parajaks peavaluks igale kassipidajale.

Õnneks on saadaval erinevates toonides ja erineva funktsionaalsusega ronimispuid. On olemas nii iseseisvaid ronimispuid pesadega kui ka seinale kinnitatavaid kraapimispuid. Neid saab edukalt lisada sisustuselemendina igasse kodusse, vastavalt värvile, kõrgusele ja funktsionaalsusele.

Nipp: Kassid armastavad elu kõrgelt jälgida. Kui sinu kodus pole kõrget kohta, kus lemmik oma instinktide järgi elada saab, vali võimalikult kõrge ronimispuu.

Meie Storehouse’is hindame isikupärast stiili ja praktilisust. Pakume oma klientidele kõrgkvaliteetseid Songmics Home’i kaubamärgi tooteid, millega saad tutvuda meie e-poes www.storehouse.ee.

Hoia silm peal ka meie sotsiaalmeedial!

Jaga
Kommentaarid