Delfi lugejad kirjeldasid, kuidas probleemid on tekkinud Tartu Lõunakeskuse ning Tallinna Viimsi ja Mustika teenindusjaamades tankimise järel.

Probleemist on tehtud postitusi ka sotsiaalmeedias. Ühe lugeja sõnul teavitavad mootorratturid, kuidas pärast Circle K-s tankimist sureb mootor välja, ent kui paak tühjaks pumbata ja mujal tankida, siis on kõik jälle korras.

„Vesi on kütuses. Kaks ratast surid juba peale tankimist ära. Pumpasime paagi tühjaks ja võtsime Olerexist uue peale ning nüüd hakkab vaikselt looma,“ kirjutati ühes sotsiaalmeedia grupis.

Circle K mootorikütuste müügidirektor Raimo Vahtrik tunnistas, et tanklakett on saanud nädalavahetusel klientidelt pretensioone, nagu sisalduks mootoribensiinis 98 vett. „Kõikides Circle K teenindusjaamas on kasutusel elektroonilised kontrollsüsteemid, kuid need ei ole kütusemahutis vett tuvastanud,“ sõnas ta.

„Kuna võtame klientide tagasisidet tõsiselt, siis preventiivselt oleme peatanud bensiini 98 müügi nimetatud teenindusjaamades ja tellinud kütusele laboratoorse analüüsi, mida on võimalik teostada järgmisel nädalal,“ lisas Vahtrik.

Vahtrik ütles, et kui analüüside tulemused on käes, siis võetakse ühendust kaebusi esitanud klientidega.