Telegrami kanal „Krõmski veter“ teatas, et plahvatused toimusid Simferopolist Sakõni. Kärarikas oli Perevalnoje piirkonnas ja Aluštas.

Lisaks sellele teatati Vene õhutõrje tegutsemisest Orlovka ja Katša vahel. Belogorskis oli kuulda kuni 15 plahvatust.

Kella 22.25 ajal tuli informatsioon, et okupantide sõjaväeosades Sevastopolis kõlab sireen. Pärast seda teatas „Krõmski veter“ sisselennust Alušta piirkonnas. Väidetavalt sai pihta Venemaa Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) baas.

Seejärel tuli teade kahest tugevast plahvatusest Bahtšisarai rajoonis. Samal ajal sai väidetavalt pihta Venemaa Musta mere laevastiku 126. rannikukaitsebrigaad. Plahvatusi oli kuulda ka Džankois.

„Krõmski veter“ teatas, et Simferopoli rajoonis asuva Gvardeiskoje suunas kihutas maanteel suure kiirusega neli kiirabi- ja kaks tuletõrjeautot.

Edasi teatas „Krõmski veter“, et kolm plahvatust toimus Belbeki lennuvälja ja Sevastopoli piirkonnas. Novofjodorovka piirkonnas töötas õhutõrje.

Kiirabiautod sõitsid ka Alušta lähedal Semidvorjes.

Vastupanuliikumine ATEŠ teatas, et okupantidel on hukkunuid.

Krimmi okupatsioonivõimude juht Sergei Aksjonov teatas, et Alušta piirkonnas sai pihta tühi majandusobjekt.

Lisaks sellele teatas Aksjonov, et Ukraina raketirünnaku tagajärjel hukkus Simferopoli rajoonis kaks juhuslikku möödakäijat.

„Krõmski veteri“ allikas teatas aga, et Aluštas kutsutakse meditsiinitöötajaid kiiresti tööle.

Hommikul teatas „Krõmski veter“, et vähemalt kuus raketti ATACMS tabas Vene armee radari- ja õhutõrjejõudude sidesõlme, kus sel hetkel viibisid kõrged Vene sõjaväelased.

Jaga
Kommentaarid