• Uskumatu AI-võimsus: Snapdragon® X Elite on maailma kiireima sülearvuti NPU-ga SoC, mis saavutab 45 TOPS-i ning millel on uusimad Windowsi AI-tööriistad ja eksklusiivsed ASUS-e AI-rakendused.

  • Uskumatu kaasaskantavus: õhuke, 14,7 mm, kaal alates 1,42 kg; 70 Wh aku tööiga kuni 18 tundi; kiirlaadimine ja USB-C® Easy Charge’i tehnoloogia.

  • Uskumatu ühenduvus: 2 × täisfunktsionaalne USB4®, 2 × USB 3.2 Gen 1 tüüp A, HDMI® 2.1, microSD-kaart, heli kombopistik; kuni 5,8 Gb/s WiFi 7 kiirus.

  • Uskumatud audiovisuaalid: immersiivne 15,6-tolline 3K 120 Hz ASUS Lumina OLED-ekraan; 89% ekraani ja korpuse suhe; helisüsteem Harmon Kardon Dolby Atmos®.

Snapdragon® X Elite’i toega seade on ettevõtte esimene Copilot+ PC, millel on Windowsi tehisintellekti funktsioonid ja eksklusiivsete ASUS-e AI-rakenduste kollektsioon – eesmärgiks täiustada töö- ja mängukogemust.

„ASUS alustab seda teekonda oma esimese tehisintellektiga arvutiga ja seeläbi seisame uue personaalarvutite ajastu alguses,“ sõnas ASUS-e kaas-tegevjuht S.Y. Hsu. „Meie esimese ASUS Copilot+ PC turuletoomine ehk Snapdragon X Elite’i tutvustamine on meie jaoks oluline verstapost ja usume, et need seadmed on tarbijate personaalarvutite tulevik ning muudavad drastiliselt seda, kuidas me töötame, õpime, loome ja mängime,“ lisas ta.

„See on seadmete jaoks põnev ajastu ja koostöö selliste partneritega nagu ASUS võimaldab meil tuua oma klientideni uuenduslikku riistvara, mis avab tehisintellekti võimalused. Meie inseneride ulatuslik koostöö on aidanud pakkuda tarbijatele tipptasemel tehnoloogiat. ASUS Vivobook S 15 tutvustamisega toome turule funktsioonide Copilot in Windows, Recall ja Cocreator jõu, näidates seadme ja pilvepõhise tehisintellekti koostöö potentsiaali, et võimaldada üksikisikutel ja organisatsioonidel saavutada rohkem,“ ütles Mark Linton, Microsofti seadmepartnerite müügi asepresident.

„Mul on hea meel, et Qualcomm ja ASUS teevad koostööd, et tuua tarbijate ning ettevõteteni valdkonna juhtivad uuendused, ja meie koostöö viimane tulemus on seni parim,“ ütles Qualcomm Incorporatedi president ja tegevjuht Cristiano Amon. „Jõudlus sünnib uuesti Snapdragon X Elite’i toel ja me ootame koostööd ASUS-ega, et anda kasutajatele uskumatuid uuendusi, nagu ASUS Vivobook S 15.“

Snapdragon X Elite’i platvormi tõhususe ja sisseehitatud tehisintellekti mootoriga saavad kasutajad nautida riistvarakiirendusega tehisintellekti funktsioone ning uskumatut jõudlust, mida toetab kohandatud integreeritud Qualcomm Oryoni™ protsessor. Kuni 18 tundi kestva akuga2 saab nautida katkematut produktiivsust. Sülearvuti on varustatud hämmastava 3K 120 Hz ASUS Lumina OLED-ekraaniga, Harman Kardoni sertifitseeritud heliga ja elegantse õhukese, vaid 14,7 mm ja 1,42 kg kaaluva korpusega1, mis on loodud vaevata liikuvuseks.

Uskumatult võimas AI

ASUS Vivobook S 15 on esimene uue põlvkonna ASUS-e Windows Copilot+ PC, mis tutvustab uusimaid Windowsi AI-tööriistu. Snapdragon® X Elite’i toega ja sisseehitatud Qualcomm® Hexagon™ NPU-ga on sellel märkimisväärne 45 TOPSINE neuraalmootor kiireks tehisintellekti töötluseks. Salvestusvõimalused hõlmavad kuni ülikiiret 1 TB PCIe® 4.0 SSD-d ja mälu saab konfigureerida kuni 32 GB-ni 8448 MHz LPDDR5X RAM-ini.

Järgmise põlvkonna AI-toega täiustuste hulka kuuluvad Windows Studio Effects ja ASUS AiSense’i infrapunakaamera. Kaamera kohaloleku tuvastamise võimalused võimaldavad adaptiivset hämardamist – mis tumendab ekraani, kui kasutaja vaatab eemale – ja adaptiivset lukustust, mis lukustab sülearvuti automaatselt, kui kasutaja liigub eemale, ja avab selle, kui ta naaseb. ASUS Vivobook S 15 on ka esimene seade, millel on ettevõtte eksklusiivne AI-rakendus StoryCube. See on kõige nutikam, mugavam ja võimsam viis kõigi digitaalsete varade haldamiseks, kasutades tehisintellekti abi salvestatud RAW-failide sorteerimiseks, redigeerimiseks, haldamiseks ja eksportimiseks.

Toimeka riistvara abil integreerib ASUS Vivobook S 15 täiustatud funktsioonid, nagu Windows Studio Effects, mis täiustab valgustust ja müraeemaldust videokõnede ajal portreerežiimis, ja ASUS AiSense’i kaamera koos AI-toega turvalisusega, mis võimaldab adaptiivset automaatset lukustusfunktsiooni, kui kasutajad lahkuvad, ja automaatset avamist, kui nad naasevad. Kasutaja eemale vaatamisel hämardatakse ekraan automaatselt. Samuti sisaldab see Live Captionsi lahendust täpsete reaalajas subtiitrite jaoks ja Cocreatorit, mis annab kasutajatele võimaluse muuta visandid valmis kunstiteosteks. Need uuenduslikud tehnoloogiad mitte ainult ei suurenda turvalisust ja privaatsust, vaid täiustavad ka audiovisuaalset kogemust ning loovust.

Valmis minema kuhu tahes

ASUS Vivobook S 15, mis on loodud vaevatu liikumise jaoks, paistab silma üliõhukese, 14,7 mm ja 1,42 kg1 kerge metallist disainiga. Kvaliteetne CNC-graveeritud logo lisab stiili, samas kui mitmekülgne kitsenev unibody-disain annab tugevuse ja stabiilsuse.

Suure võimsusega 70 Wh aku pakub kuni 18 tundi2 katkematut tootlikkust või meelelahutust, toetades kiirlaadimist ja ASUS USB-C® Easy Charge’i mugavaks laadimiseks peaaegu kõigist allikatest.

Tipptasemel kujundus sisaldab ühetsoonilist RGB taustavalgusega klaviatuuri, mis võimaldab kasutajatel isikupärastada stiile, mis sobivad ideaalselt nende isikupära ja meeleoluga. ​Spetsiaalne Copiloti klahv võimaldab kasutajatel sukelduda Windowsi tehisintellektil põhinevatesse tööriistadesse vaid ühe sekundiga ning ülisuur ja -nutikas puuteplaat pakub vaevata navigeerimist ning laiendatud tööruumi. Intuitiivsete žestide abil saavad kasutajad sujuvalt juhtida erinevaid toiminguid, alates heli reguleerimisest kuni ekraani heleduse optimeerimiseni või video taasesituse haldamiseni.

Uskumatu ühenduvus

ASUS Vivobook S 15 on varustatud paljude I/O-portide valikuga, mis on konfigureeritud sujuvaks ühenduvuseks liikvel olles. Sellel on kaks USB4®-porti, mis toetavad kiirlaadimist, 4K väliseid kuvasid ja kuni 40 Gb/s andmeedastust koos kahe USB 3.2 Gen 1 A-tüüpi pordi, HDMI 2.1 pordi, microSD-kaardilugeja ja helikombopistikuga kasutajakogemuse täiustamiseks. ​ ​

Tänu Qualcomm FastConnect™ 7800 süsteemi võimaldatavale WiFi 7-le pakub ASUS Vivobook S 15 hämmastavaid kiirusi kuni 5,8 Gb/s, ületades WiFi 6 kiirust 4,8 korda3, tagades sujuva voogesituse, vaevatu ülesannete täitmise ja välkkiire allalaadimise.

Ebareaalselt hea helipilt

ASUS Vivobook S 15 pakub esmaklassilist audiovisuaalset kogemust tootlikkuse, loovuse või meelelahutuse jaoks. Sellel sülearvutil on avar 15,6-tolline 3K 120 Hz ASUS Lumina OLED-ekraan, mis pakub täiustatud silmapaistvaid heledaid toone ja erakordseid varjudetaile, kõik erksates ning elutruudes värvides. Sellel klassi juhtival ekraanil on ülilai 89% ekraani ja korpuse suhe, 0,2 ms reageerimisaeg, kinoklassi 100% DCI-P3 värvihaare ja VESA DisplayHDR True Black 600 sertifikaat. See pakub ka TÜV Rheinlandi sertifitseeritud madala sinise valguse tasemega täiustatud silmakaitset ja ekraani ennast kaitseb meie eksklusiivne ASUS OLED Care’i süsteem, mis vähendab oluliselt sissepõlemise ohtu. Seda hämmastavat ekraani täiendab võimas Harman Kardoni sertifitseeritud helisüsteem, millel on kaasahaarav, mitmemõõtmeline Dolby Atmose heli.

Lühidalt öeldes tähistab uue ASUS Vivobook S 15 tutvustamine märkimisväärset hüpet tehisintellektil põhinevas andmetöötluses. Selle seadmega kinnitab ASUS taas oma pühendumust kompromissideta uuendustele ning koos tööstusharu hiiglaste, nagu Microsoft ja Qualcomm Technologies, kõnelejatega sündmus demonstreeris tehnoloogilist arengut edendavaid ühiseid jõupingutusi. Meie valdkond on alustamas uut arvutite ajastut ja ASUS jätkab liidrina, pakkudes tipptaset nii vormis kui ka funktsioonis.

ASUS Vivobook S 15 (S5507)

Tehniline kirjeldus1

Platvorm
Qualcomm® Snapdragon® X Elite’i platvorm
Qualcomm® Snapdragon® X Plusi platvorm

Protsessor (CPU)
Kuni Qualcomm® Oryon CPU

NPU
Kuni Qualcomm® Hexagon NPU (45 TOPS-i, spetsiaalne NPU)

Graafika
Kuni Qualcomm® Adreno GPU

Ekraan
15,6-tolline 16:9 (2880 × 1620) 120 Hz ASUS Lumina OLED-ekraan, kolmepoolne NanoEdge 89% ekraani ja korpuse suhe, 0,2 ms reageerimisaeg, 100% DCI-P3 värvigamma, DisplayHDR True Black 600 sertifikaat, keskmine Delta-E < 1, 600-nitine tippheledus

Korpus

Materjalid
Metallkaas

Värv
Cool Silver

Operatsioonisüsteem
Windows 11 Home/Pro

Põhimälu
Kuni 32 GB LPDDR5X 8448 MHz

Salvestusruum
Kuni 1 TB PCIe® 4.0 SSD

Ühenduvus
WiFi 7 (kahesageduslik 802.11ax)
Qualcomm® FastConnect 7800Bluetooth® 5.4

Kaamera
FHD IR-kaamera ASUS AiSSense, millel on Windows Studio Effects, ASUS-e adaptiivne hämardus ja ASUS-e adaptiivne lukustus

Sisend/väljundpordid
2 × USB4®
2 × USB 3.2 Gen 1 tüüp A
1 × HDMI® 2.1 TMDS
1 × kombineeritud helipistik
1 × microSD-kaardilugeja

Klaviatuur
Kohandatav ühe tsooni RGB taustavalgus
ASUS ErgoSense’i klaviatuur koos Copiloti klahvi ja emotikonide kiirklahviga
Müravähendustehnoloogia

Puuteplaat
ASUS ErgoSense’i puuteplaat
Nutikate žestidega puuteplaat
Vaikse puuteplaadi tehnoloogia

Heli
Dolby Atmos®
Harmon Kardoni sertifitseeritud helisüsteem
Nutikas võimendi
ASUS Audio Booster

Aku
70 Wh aku tööiga kuni 18 tundi 2

Vahelduvvooluadapter
90 W

Mõõtmed
352,6 × 227 × 14,7 ~ 15,9 mm

Kaal
1,42 kg1

ASUS

ASUS on ülemaailmne tehnoloogialiider, kes loob maailma kõige uuenduslikumaid ja intuitiivsemaid seadmeid, komponente ning lahendusi, et pakkuda uskumatuid kogemusi, mis täiustavad inimeste elu kõikjal. Oma 5000 ettevõttesisese teadus- ja arendustegevuse eksperdist koosneva meeskonnaga on ASUS ülemaailmselt tuntud tänaste tehnoloogiate pideva ümberkujundamise poolest homseks ning meie meeskond saab iga päev rohkem kui 11 auhinda kvaliteedi, uuenduste ja disaini eest ning on hinnatud Fortune’i maailma kõige imetletumate ettevõtete hulka.


1) Kaal võib erineda vastavalt spetsifikatsioonidele

2) Akutestid, mille ASUS viis läbi 21. märtsil 2024, kasutades 1080p video taasesituse stsenaariumi. Testi konfiguratsioon: Vivobook S 15 OLED (S5507Q), 3K OLED-paneel, Qualcomm Snapdragon X Elite 12C, 1 TB SSD, 16 GB RAM, 70 Wh aku. Testi sätted: Wi-Fi keelatud, klaviatuuri tagantvalgustus keelatud, Windowsi energiarežiim seatud maksimaalsele energiatõhususele, ekraani heledus seatud 150 cd/m2 juurde. Reaalne aku tööiga võib erineda sõltuvalt toote tehnilistest andmetest, kasutamisest, töötingimustest ja võimsuse juhtimise seadetest. Aku kestus lüheneb aku tööea jooksul.

3) Teoreetiline kiiruse erinevus WiFi 7 (320 MHz, 4096 QAM versioon) ja WiFi 6 (80 MHz, 1024 QAM-i versioon) vahel.

4) Tehnilised andmed, sisu ja toodete saadavus võivad ilma etteteatamiseta muutuda ning riigiti erineda. Tegelik jõudlus võib olenevalt rakendustest, kasutusest, keskkonnast ja muudest teguritest varieeruda. Täielikud tehnilised andmed on saadaval aadressil

Jaga
Kommentaarid