Laps sai õnnetuses raskelt viga ja viidi haiglasse, kus ta viibib seni. Autojuht oli kaine ja juhtimisõigusega, tema viga ei saanud. Politsei pressiesindaja Ragne Keisk ütles Delfile, et laps asus sõiduteed ületama veendumata selle ohutuses ning sai löögi lähenevalt sõidukilt. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse menetluses.

Eile toimus seitse liiklusõnnetust, neist üks tõukerattaga. Roolist kõrvaldati 24 alkoholi või narkootikumine tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

Eile kella 00.18 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Tartu vallas Tabivere alevikus Luhasepa juures. 51-aastane mees sõitis jalgrattaga kergliiklusteel ja pimestatuna vastutuleva sõiduki tuledest sõitis vastu liiklusmärki. Jalgrattur toimetati haiglasse.

Eile kella 01.48 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Rahula-Saku tee 2. kilomeetril. Sõiduautot Subaru Impreza juhtinud 21-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukijuht ja autos olnud kaks 20-aastast naist toimetati haiglasse.

Eile kella 17.05 ajal juhtus liiklusõnnetus Põlva maakonnas Põlva-Saverna tee 7. kilomeetril. Mootorsõidukid BMW ja Mitsubishi sõitsid üksteise taga ning Mitsubishi juht märkas tee ääres seisvat ja kõrvalteelt teeületust alustavat inimest, vajutas pidurit ja möödus jalakäijast paremalt poolt. BMW juht, 20-aastane mees, vajutas samuti pidurit, kuid esialgu jalakäijat ei märganud. Pärast jalakäija märkamist üritas ta temast paremalt poolt mööduda, sest jalakäija oli juba sõiduvööndi keskele jõudnud. BMW sõitis jalakäijale siiski otsa, tabades teda oma auto vasakpoole eesmise nurgaga. Jalakäija, 74-aastane naine, toimetati haiglasse.

Eile kella 17 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Kotka külas Võsu-Kotka tee 11. kilomeetril. 16-aastane tüdruk sai löögi praegu veel teadmata sõidukilt. Jalakäija toimetati haiglasse.

Eile kella 14.07 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Ilmastalu külas Tallinna-Narva maantee 42. kilomeetril. 77-aastane mees kaotas teadmata põhjusel sõiduki Audi A4 üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Sõiduki juht toimetati haiglasse.

Eile kella 21.03 ajal juhtus liiklusõnnetus Harju maakonnas Saue vallas Turba alevikus Metsa 3 juures. Kuueaastane poiss sõitis tõukerattaga ja kukkus ning ta toimetati haiglasse.