Belgorodi oblasti kohal tulistati alla kaks mitmikraketiheitja Olha reaktiivmürsku, üks taktikalise kompleksi Totška-U rakett ja droon, teatas kaitseministeerium. Belgorodi oblasti kuberner Vjatšeslav Gladkov teatas umbes kesköö paiku, et Šebekino linnale anti tuld mitmikraketiheitjatest. Esialgsetel andmetel sai kaks inimest vigastada. Kahjustada said kaks eramaja ja mitu autot.

Krimmi ründas kuus drooni. Venemaa kaitseministeeriumi teatel neli neist hävitati ja kaks lõigati vahelt. Eile õhtul tulistati Krimmis väidetavalt alla viis ATACMS-i raketti.

Sevastopoli okupatsioonivõimude juht Mihhail Razvožajev teatas, et allatulistatud raketi tükid kahjustasid kaht eramaja ja autot ning lööklaine kahjustas kuut akent.

Vastupanuliikumine ATEŠ teatas, et Krimmis Belbeki lennuväljal sai kahjustada raketi- ja laskemoonaladu, kus pärast toimusid mitu tundi plahvatused. Väidetavalt hoiti seal rakette lennukitele Su-27, Su-30 ja MiG-31.

Venemaa kaitseministeerium teatas veel, et kaks drooni tulistati alla Tula oblastis, üks Brjanski oblastis ja üks Kaluga oblastis.

Jaga
Kommentaarid