Stiilikuningana tuntud Gameboy Tetriselt küsitakse otse loomulikult moenõu ja arutelu alla tulevad tossud, mida tal on umbes 45 paari. Kaltsukad ja riidekuhjas sorteerimine ei ole talle lapsepõlvest saadik võõrad. Samal ajal kui näiteks tema sõber ja kolleeg nublu pidavat riidehunniku ees alati kimbatusse sattuma.

Mees tunnistab, et ta kompenseerib ägeda välimusega tihti oma ebakindlust. Millist nõu annab ta aga noortele, kes samuti sellega kimpus on?

Millest ammutab ta inspiratsiooni? Kuidas sai temast räppar? Gameboy Tetrise karjääris mängib suurt rolli legendaarne räppar Põhjamaade Hirm. Tema seltskonnaga lävides nägi mees hoopis teistsugust elu. Kui Gameboy Tetris varastas tanklast kohukesi, viisid uued tuttavad need viisakalt poodi tagasi. Eesti räpipunti kuulunud sõbrad olid talle suureks eeskujuks.

Loomingust rääkides selgub, et nii mõnigi lugu on pikalt sahtlis, enne kui sellest avaldatav lugu valmis saab. Näiteks 5Miinuse (kelle ridadesse Gameboy Tetris aastaid kuulus – toim.) hittlugu „loodus ja hobused“ ootas avaldamist suisa kolm aastat.

Gameboy Tetris räägib endale omase avatusega sellest, et küllap on tal käsil neljas noorus ja mida ta on selle teekonna jooksul õppinud. Millal sai mees aru, et ta on päriselt muusikamaastikul läbi löönud? Kuidas on ta integreerunud Eesti ühiskonda? Miks see tema jaoks oluline on olnud?

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!