Lisaks sellele hävitati Belgorodi oblastis väidetavalt kaks radarivastast raketti HARM, kaks planeerivat pommi Hammer, kaks mitmikraketiheitja Olha reaktiivmürsku ja üheksa drooni.

Brjanski oblasti hävitati Venemaa kaitseministeeriumi teatel kolm drooni ja Kurski oblastis viis.

Sevastopoli okupatsioonivõimude juht Mihhail Razvožajev teatas, et õhutõrje tulistas Musta mere kohal ja Belbeki lennuvälja piirkonnas alla mitu raketti.

„Esialgse informatsiooni järgi on õhutõrjejõud akvatooriumi kohal ja Belbeki lennuvälja piirkonnas alla tulistanud juba mitu raketti,“ kirjutas Razvožajev ööl vastu tänast Telegramis.

Razvožajevi sõnul puhkes rakettide tükkide allakukkumise tõttu tulekahju Poljuško asula piirkonnas, mis kustutati.

Razvožajevi väitel tsiviilinfrastruktuur kahjustada ei saanud.

Kell 2.09 teatas Venemaa autoteede infokeskus Telegramis Krimmi silla sulgemisest autoliiklusele.

Enne seda olid Jevpatorija elanikud teatanud tugevatest plahvatustest, mis panid seinad ja aknad värisema. Samuti teatati, et plahvatuste tõttu ärkasid terve Simferopol, Sevastopol ja Bahtšisarai, vahendab UNIAN.

Telegrami kanali „Astra“ sõnul teatasid kohalikud elanikud umbes 20 raketist.

Telegrami kanal „Krõmski veter“ teatas oma lugejatele viidates plahvatustest Belbeki lennuvälja piirkonnas Sevastopoli lähedal ning Jevpatorijas ja Bahtšisarai rajoonis. Satelliidifotode andmetel tekkis lennuväljal kolm põlengukollet lennuraja ja lennukite parkimiskohtade läheduses.

Jaga
Kommentaarid