Zurabišvili märkis CNN-ile antud intervjuus, et vastuvõetud eelnõu ja teised valitsuspartei ettepanekud viivad Gruusia EL-i teelt kõrvale. Ta tunnistas aga, et vetol on vaid sümboolne tähendus, kuna võimuerakonnal Gruusia Unistus olevat parlamendis monoliitne enamus. Seaduse poolt hääletas 84 ja vastu 30 saadikut.

Rahvas avaldas meelt eilsest lõunatunnist saati. Meeleavalduste üks murettekitavamaid hetki jõudis kätte pärastlõunal: välisagentide seaduse väljakuulutamise järel tekkis muidu rahumeelsete meeleavaldajate sekka grupp jõulisema lähenemisega protestijaid, kes asusid rusikate ja jalgade jõul parlamendiväravate ette seatud barrikaade maha lõhkuma. See tingis võrdlemisi tugeva reaktsiooni ka hoonet valvanud politseinike seast - eileõhtuse seisuga peeti kinni 13 inimest.

Meeleavaldus Gruusia parlamendihoone juures

Õhtupoolik arenes peale säärast kulminatsiooni võrdlemisi rahulikult. Parlamendi ette saabus tuhandeid meeleavaldajaid juurdegi, kes jäid hiliste öötundideni välja kõnesid kuulama ja rahvuslikke laule hingestatult kaasa laulma. Kell 21 esinesid Rustaveli puiesteel rahvale ka Euroopa parlamentide väliskomisjonide esindajad.

Kesköö lähenedes blokeerisid meeleavaldajad endiselt osa kesklinnast, viibides Kangelaste väljakul ja Mtkvari jõe kallastel.