Venemaa kaitseministeeriumi teatel hävitati viis drooni Brjanski oblastis, kolm Krasnodari krais, kaks Rostovi oblastis, üks Kurski oblastis ja üks Belgorodi oblastis, vahendab Meduza.

Kohalike võimude teatel oli löögi all veel vähemalt kolm regiooni, mida kaitseministeerium ei maininud.

Smolenski oblasti kuberner Vassili Anohhin teatas, et droonid püüdsid rünnata energeetikaobjekti Roslavli rajoonis. Keegi kannatada ei saanud.

Telegrami kanal „Astra“ teatas, et kohalikud elanikud avaldasid video tulekahjust Roslavli rajoonis, mis nende sõnul puhkes pärast droonirünnakut. Lisaks sellele kuuldi öö jooksul rida plahvatusi.

Orjoli oblasti kuberner Andrei Klõtškov teatas, et katsel droone kahjutuks teha said kahjustada energeetikaobjektid Glazunovka ja Sverdlovski rajoonis. On elektrikatkestusi.

Voroneži oblasti kuberner Aleksandr Gussev teatas, et seitse ja pool tundi oli droonirünnaku oht.

Krasnodari krais tulistati droonid alla Afipski asula piirkonnas, teatasid Telegrami kanalid „Shot“ ja „Astra“. Kohalikud elanikud teatasid kolmest plahvatusest. Oletatakse, et sihikul oli Afipski naftatöötlemistehas.

Kurski oblastis said Ponõri asulas kahjustada elektriliinid ja asula jäi elektrita, teatas kuberner Roman Starovoit.

Brjanski oblasti kuberner Aleksandr Bogomaz teatas, et üks droon hävitati Starodubi munitsipaalringkonnas ja kaks Pogari rajoonis. Kannatanuid ega purustusi Starovoiti sõnul ei ole.

Rostovi oblastis tulistas õhutõrje alla kaks drooni Novošahtinski ja Kamensk-Šahtinski piirkonnas, teatas kuberner Vassili Golubev.

Jaga
Kommentaarid