Kui ka sina mõtiskled, mille järgi valida usaldusväärne kasiinoleht, siis Bonuskoodit toob esile kuus põhilist punkti, mille alusel saab eraldada terad sõkaldest.

Boonuste tingimused

Boonused ja kampaaniad on muutunud kasiinodes lahutamatult olulisteks osadeks, kuid see ei tähenda, et iga pakkumine on automaatselt väärt kasutamist. Paljud boonuskampaaniad kõlavad lihtsalt head oma suurejoonelise hüüdlausega, kuid pakutud tuhandete eurode taga peituvad karmid tingimused, mis muudavad boonuse sisuliselt kättesaamatuks ühele keskmisele mängurile.

Seetõttu on oluline piiluda boonuse reegleid ja uurida eeskätt seda, millised on läbimängunõuded. Mida kõrgem läbimängupiirang, seda raskem on reaalselt boonusraha kätte saada pärisrahas, seega tasub just sellistele tingimustele pöörata oluliselt tähelepanu.

Mängutootjate valik

See, kui mitmete ja kuivõrd kvaliteetsete tarkvaraloojatega kasiino koostööd teeb, otsustab suuremas mastaabis kogu platvormi kvaliteedi üle. Kasiinod, mis ei ole käsi löönud tööstuse juhtivate mängutootjatega, ei saa pikka aega konkurentsis püsida.

Kuigi kasiinomängude tootjaid on tuhandeid, siis üldiselt võidutsevad siiski mõned olulisemad nimed, sh Play’n Go, Pragmatic Play, Evolution, NetEnt, Games Global jt. Kui kasiino nimistus on juba näha selliseid nimesid, saab mängija tunda end kindlamalt, kuna tegemist on ka mujal maailmas tunnustatud ja litsentseeritud tarkvarapakkujatega.

Tegevusluba

Tegevusluba on üks punkte, millest ei saa üle ega ümber, kuid iga maailmas tegutsev kasiino, mida saab lugeda kvaliteetseks ja usaldusväärseks, peab saama endale tegevusloa. Eestis peavad kõik kasiinod saama tegevusloa EMTA-lt, kes tegeleb kogu valdkonna järelevalvega. Mujal maailmas on veel tunnustatud ka MGA ehk Malta tegevusluba, mis on samuti hea viide kasiino turvalisusele.

Üks on aga selge: kui kasiinol pole ühtegi tegevusluba ega järelevalveasutust, ei tasu sellises mängupaigas üldse mängida, kuna tegemist ei pruugi olla usaldusväärse ettevõttega.

Klienditeenindus

Klienditeenindus moodustab igas ettevõttes suure osa, ent veidral kombel pole paljud kasiinod sellele palju tähelepanu pööranud. Mõned lisavad oma lehele suisa robotite najal töötava vestlusakna, kus ei saa suhelda ei eesti keeles ega ühegi reaalse inimesega, jättes mängija oma probleemiga üksi.

Klienditoe kvaliteeti saab aga hõlpsalt kontrollida, proovides küsida midagi otse klienditeeninduse kaudu. Kui vastus on kiire, professionaalne ja abivalmis, ei pea ka kasiino üldises kvaliteedis rohkem kahtlema. Eksperdid ei soovita mängida kasiinos, kus klienditugi pole piisavalt adekvaatne.

Veebidisain

Veebidisain on üks punkte, mis kipub jääma tagaplaanile, ent kui asi puudutab meelelahutusplatvormi, ei tohiks disaini olulisust ignoreerida.

Kui kasiinolehe platvorm on disainitud ebameeldiva värvivalikuga, kõikjal sähvivad tulukesed või nupud ja muud funktsioonid ei tööta korralikult, ei saa rääkida kvaliteetsest kasiinoelamusest. Kasiino võib seejuures pakkuda häid mänguvõimalusi ja boonuseid, kuid kui platvormi enda kasutamine on valulik, ei ole sellisel suhtel pikka perspektiivi. Seetõttu tasub kindlasti uurida kasiinolehte pisut lähemalt ja selgitada välja, kas selle veebidisain on enda silma ning käe järgi sobiv.

Maksereeglid

Lõpetuseks ei saa unustada ka sisse- ja väljamakseid, mis moodustavad iga kasiino tuumiku. Õnneks on enamik Eesti kasiinosid küll selles osas adekvaatsed, kuid see ei ole jällegi absoluutne reegel. Mõned kasiinod võivad küsida väljamaksete eest teenustasu, mõned piiravad väljamaksesummasid üsna karmilt, mõned töötlevad väljamakseid võrdlemisi aeglaselt.

Kõik sellised reeglid on aga kirjas kasiino üldtingimustes, seega tuleks sinna heita kiire pilk enne, kui otsustad, millises kasiinos konto avada. Ausus peitub detailides, mistõttu ei tohiks valida kasiinot ilma nendele olulistele punktidele tähelepanu pööramata.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid