Kõrge kvaliteet

Erilise tähelepanu all on toodete kättesaadavus ja kvaliteet. Husse põhieesmärk on tagada loomadele tervislik elu. Kõik Husse toidud, maiused ja toidulisandid on valmistatud ainult kõrgeima kvaliteediga hoolikalt valitud koostisosadest. Kõik tooted valmivad traditsiooniliste Skandinaavia retseptide põhjal ja tootmisliinidel toimub pidev veterinaarkontroll. Husse tooteid ei müüda tavakauplustes, vaid need jõuavad klientideni otse tehasest läbi veebipoe www.husse.ee või koostööpartnerite, nagu veterinaarkliinikute kaudu. See tagab, et iga toode on värske ja kvaliteetne.

Kvaliteetse tootega kaasneb kvaliteetne teenindus

Husse ei paku lihtsalt kvaliteetseid tooteid, vaid ka erakordset teenindust. „Kõik, mida Husse teeb, on kantud sügavast armastusest loomade vastu. Meie eesmärk on pakkuda parimat võimalikku hoolt igale lemmikloomale, aidates omanikel valida just nende vajadustele vastava toote ja jagades olulist toitumisalast nõu,“ sõnab Anna Rozenberg, Husse Eesti turundusjuht. „Meie missioon on tagada, et iga lemmikloom elaks tervislikku ja õnnelikku elu.“

Lola on nüüd 4 ja pool aastat vana ning oleme väga õnnelikud, et avastasime Husse, kui ta oli veel noor kutsikas. Pärast mitmeid teisi kvaliteetbrände proovimist oli tal kannatusi maohaiguste all, kuid kui ta üle läks Hussele, kadusid kõik sümptomid.

Lisaks pakub Husse partnerprogrammi, mis on suunatud veterinaarkliinikutele, kasvatajatele, kennelitele ja lemmiklooma blogijatele. Programmi kaudu saavad partnerid tootevalikule allahindlusi ja võimalust teenida lisatulu, mis toetab nende pühendumust loomade heaolule.

Kõik vajalik sinu lemmikule ühes kohas koos

Toitumine

Husse pakub tasakaalustatud kuivtoite, mis on ideaalsed koerte ja kasside põhitoiduks. Meie valikust leiate tooted kutsikatele, kassipoegadele, täiskasvanud ning küpsemas eas loomadele. Eritoite pakume tundliku seedimisega, toiduallergiate, steriliseeritud või kastreeritud loomadele, samuti ülekaalulistele.

Mänguasjad

Meie mänguasjad on valmistatud kvaliteetsetest, vastupidavatest materjalidest, pakkudes pikaks ajaks meelelahutust ja aktiivsust.

Maiustused

Maitsvad maiused on suurepärane täiendus igapäevasele toidule, ideaalsed premeerimiseks treeningute ajal. Maiuste valik sobib koertele, kassidele ning hobustele, muutes nende menüü mitmekesisemaks.

Hooldustooted

Valikus on šampoonid, hooldustooted, õlid ja losjoonid, mis aitavad hoida sinu lemmiku karva ilusa ja tervislikuna. Meie hooldustooted tagavad, et sinu koer, kass või hobune näeb alati hea välja.

Husse keskendub järjepidevalt lemmikloomade tervisele ja heaolule. Ettevõtte tegevus on näide sellest, kuidas sügav hoolivus ja pühendumus võivad kujundada äri, mis muudab positiivselt nii loomade kui nende omanike elu. Parim viis armastuse väljendamiseks on pakkuda parimat hoolt ja toetust, mida lemmikloomad vajavad ja väärivad, et tagada parim võimalik elukvaliteet.

Husse - kõik, mida sinu lemmik vajab, ühest kohast - telli mugavalt koju SIIT!

Husse fookus on lemmikloomade tervis ja õnnelik elu

Jaga
Kommentaarid