Varingu ajal oli kohalike elanike sõnul sillal üks või kaks autot. RBK andmetel oli sillal üks sõidu- ja üks veoauto. Venemaa eriolukordade ministeeriumi Smolenski oblasti valitsus teatas RBK-le, et informatsiooni kannatanute kohta täpsustatakse. Kohalikud elanikud avaldasid fotod, millel on näha vähemalt kaht sillalt alla kukkunud autot.

Telegrami kanal „Baza“ teatas, et kannatada sai kolm inimest ja kahjustada sai gaasitoru. „Mashi“ andmetel said kannatada veo- ja sõiduauto juht ning üks tüdruk.

RBK teatas eriolukordade ministeeriumile viidates, et sillavaringu tõttu hukkus naine, kes oli sõiduautos, ja veoautos olnud mees on raskes seisundis.

Hiljem teatati, et kannatada sai viis inimest, sealhulgas 14-aastane laps.

1980. aastal ehitatud sild ühendas Vjazma kesklinna Moskovski ja Jubileinõi mikrorajoonide ning Vjazma-Brjanskaja asulaga. 2018. aastal teatasid võimud, et kapitaalremont tehakse silla teekattele.

Smolenski oblasti kuberner Vassili Anohhin ütles, et kokkuvarisenud silda pole mõtet taastada ja ette tuleb valmistada uus projekt. Uurimiskomitee algatas kriminaaljuurdluse.

Et sild kulges üle raudtee, suunati hulk reisironge Valgevene ja Kaliningradi suunal ümbersõidule, teatas Moskva Raudtee.

Jaga
Kommentaarid