Vene okupandid andsid kaks lööki. Kui pärast esimest saabusid sündmuskohale päästjad, anti korduslöök, mille tagajärjel hukkusid kolm päästjat ja tsiviilisikust naine.

„Kohapeal hukkus kolm päästeteenistuse töötajat ja tsiviilisikust naine. Politsei uurijal ja operatiivtöötajal, kes need kaadrid üles võtsid, õnnestus pääseda. Meie hukkunud kangelaslikud kolleegid on kolm tuletõrje- ja päästetehnika juhti. See tulelöök anti Novobavarskõi rajoonis, venelased andsid jälle löögi elumajadele, puhkes tulekahju,“ kirjutas Bolvinov.

Bolvinovi sõnul sai korduslöögis üks päästja ka vigastada. Samuti viidi haiglasse operatsioonile üks politseinik, kes sai killuhaava.

„Terroriarmee alatu ja salakaval taktika, mida vaenlane kasutab rahumeelse miljonilinna vastu, on sõjakuritegu. Me uurime iga sellist, juba kogume kilde ja tõendeid. Siiras kaastunne hukkunud kolleegide perekondadele, see töö on tõeliselt ohtlik, kõik mõistavad, et iga väljasõit võib jääda viimaseks. Aga just tänu meie kangelastele peab linn vastu,“ kirjutas Bolvinov.

Jaga
Kommentaarid