„Tallinnast Tartu, Koidula ja Valga suunas reisijate jaoks muutub sõit Tapa–Tartu vahelisel raudteel toimuvate remonttööde tõttu teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti pikemaks. Muutuvad ka rongide väljumis- ja saabumisajad, palume kindlasti igapäevastel sõitjatel sõiduplaan üle kontrollida,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. „Remonttööd kestavad Tapa–Tartu vahel aasta lõpuni. Kui tööd tehtud, saavad ka uued Škoda rongid tulla liinile ja saame vähendada Tartu–Tallinna vahelise sõidu kestust.“ 

Tallinna ja Tapa vahel sõiduplaan ei muutu.

Tallinna–Tartu suunal pikeneb sõit aprillis olenevalt väljumisest 1 kuni 19 minutit, Tartu–Koidula, Tallinn–Aegviidu ja Tartu–Valga sõitude kestused jäävad samaks. Uuendatud sõiduplaaniga saab tutvuda elroni kodulehel.

Täpsemat teavet raudtee remonttööde kohta saab infrastruktuuri omanikult AS-ilt Eesti Raudtee.

Meelespea

Asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Ratastooliga reisijatel palutakse enne reisimist Elronile oma reisisoovist teada anda e-posti aadressil abi@elron.ee, et saaks võimalusel korraldada madalapõhjalise bussi.

Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga on leitavad Elroni kodulehelt Sõiduplaanid | Elron.