1. Suutmatus kontrollida tarbitud alkoholi kogust, kui oled jooma hakanud.

  2. Isiksuse muutused.

  3. Joomine või purju joomine juba enne üritust / pidu / külla minekut vms.

  4. Eitamine, et sul on alkoholiprobleeme.

  5. Alkoholi tarbimine iga päev.

  6. Joobes autojuhtimine.

  7. Suutmatus ette kujutada oma elu ilma alkoholita.

  8. Sa jood üksi.

  9. Otsid vabandusi ja põhjuseid joomiseks.

  10. Suhted pereliikmetega halvenevad.

Inimesed, kellel on kalduvus alkoholismile, joovad pikka aega ja sõltuvuse kasvades soovivad juua üha sagedamini.

Miks on joomist nii raske maha jätta?

Kujuta ette oma halvimat päeva, mil miski ei paku sulle rõõmu, tuju on halb ja pahur, kõik tüütab sind, sa ei taha midagi ja lisaks eelnevale on tunda ka kerget janutunnet. See seisund iseloomustab alkohooliku päeva, mil ta ei ole alkoholi tarvitanud – ehk siis päev alkoholita põhjustab alkohoolikule kannatusi!

Ja see ei puuduta ainult võõrutus- või pohmelli sündroomi. Alkohoolik ei tunne end vaimselt hästi isegi pärast seda, kui ta pole joonud mitu nädalat või isegi kuud. Miks see juhtub? Miks inimesed isegi pärast pikemat alkoholist hoidumist hakkavad seda uuesti tarvitama, kuigi väljastpoolt tundub ümbritsevatele, et kõik on korras, inimene on taastunud ja tunneb end füüsiliselt hästi?

MÄRKUS!

VÕTKE VAID 3 MINUTIT JA ÕPPIGE KÕIKE ALKOHOLISÕLTUVUSE KOHTA!

Pea meeles, et täna on uus päev ja sa võid juba praegu alustada põnevat teekonda tervenemise ning enda harimise suunas.

Iga päev tähendab uusi võimalusi, mis sulle jälle avanevad. Lõpuks õnnestub see sul kindlasti! Alla anda ei tohi. Alkoholi tarvitamist jätkates oled sa palju õnnetum kui mitte juues. Samuti tuleb mõista, et iga päev ilma alkoholita on samm lähemale loomulikule õnnele.

FACCEXi kasutamise kuuri kirjeldatakse kui rahuliku vaimse selguse perioodi ilma ebameeldivate kõrvalmõjude ja harjumuste kujunemiseta. See selguse kuu loob positiivseid tundeid ja tugeva aluse elule ilma alkoholita.

Alkohooliku toetamiseks paranemise teel on otsitud erinevaid viise. Üks uuemaid ja tõhusamaid lahendusi selles vallas on FACCEX – toidulisand, mis on välja töötatud inimeste toetamiseks alkoholisõltuvusest vabanemisel.

FACCEXi koostisosad ja nende toime: FACCEX on ainulaadne toode, mis on mõeldud alkohooliku toetamiseks ja alkoholisõltuvusest vabanemiseks. Looduslike koostisainete kombinatsioon, teaduse tugi ja kasutajate positiivne tagasiside teevad sellest suurepärase valiku alkoholist sõltuvuses olevate inimeste jaoks.

FACCEX on rikas ekdisteroonide, flavonoidide, eeterlike õlide, polüssahhariidide ja looduslike taimsete koostisosade poolest, mis koos toetavad alkohoolikute paranemist ning soodustavad nende üldist tervist. FACCEXi põhikoostisosad on looduslikud ravimtaimed ja taimeekstraktid, mis toetavad organismi taastumisfunktsioone ning immuunsüsteemi ja parandavad meeleolu. FACCEX on tõhusaim kvaliteetne sellist tüüpi nišitoode.

FACCEXi edulood: Preparaati FACCEX toodab ja turustab Läti ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõltuvustega võitlemisele. FACCEXi koostise leiutaja on Läti orgaanilise sünteesi instituudi teadlane ja professor Ivars Kalviņš.

FACCEX on turul edukalt juba kaheksa aastat ja seda saab anonüümselt osta nii veebilehelt www.faccex.com kui ka parimatest Läti apteekidest ning tänu positiivsetele tulemustele on selle populaarsus hüppeliselt kasvanud. Nende aastate jooksul on FACCEX leidnud rohket heakskiitu ja saanud usaldusväärseks vahendiks alkoholist loobumise toetamisel. FACCEX on registreeritud Eesti Vabariigi põllumajandus- ja toiduametis nr 420867 all.

FACCEXi kasutajate lood näitavad, et see toidulisand on oma nišis mitte ainult nr 1 Baltimaades, vaid ka ohutu ja usaldusväärne vahend alkohoolikute toetamiseks ning alkoholist loobumise soodustamiseks. Selle kaheksa-aastane ajalugu turul on tõestus sellele, et FACCEX on aidanud paljudel inimestel võidelda alkoholisõltuvusega ja parandada nende elukvaliteeti.

FACCEXi populaarsus ja kasutajate pikaajaline usaldus tõestavad selle kvaliteeti ning sellest saadavat tuge, samuti võimet toetada alkohoolikut saama tagasi kontroll oma elu üle ning seega vabaneda alkoholisõltuvusest.

Kust FACCEXit osta: FACCEXit saab osta tootja kodulehelt: www.faccex.com. Kui ostate FACCEXi meie veebipoest, pakume anonüümset ja kiiret kohaletoimetamist kõikidesse pakiautomaatidesse üle kogu Eesti.

Soovitused FACCEXi kasutamiseks: parimate tulemuste saavutamiseks tuleb FACCEXit tarvitada vastavalt soovitustele. FACCEXit peab võtma kaks korda päevas hommikul ja õhtul pärast sööki, kuid individuaalne annus võib erineda olenevalt teie terviseseisundist ja vajadustest.

KASUTA VÕIMALUST!

ÄRA KARDA OMA ELU MUUTA!

SUL SAAB OLEMA PALJU KERGEM!

Vähendades alkoholi tarbimist:

  • tunned end palju paremini, võrreldes sellega, kui alkoholi tarvitad; 

  • paraneb töövõime;

  • väheneb liigne kehakaal (alkohol sisaldab palju kaloreid);

  • taastumine on kergem, tekib huvi elu vastu;

  • paraneb uni;

  • paraneb mõtlemis- ja keskendumisvõime;

  • tugevneb immuunsus;

  • tugevneb kesknärvisüsteem;

  • paraneb seksuaalne võimekus.

  • Kõige olulisem: taastub loomulik katehholamiinide vabanemine ehk õnnehormooni tasakaal, mis aitab edaspidi vähendada iha alkoholi järele.

www.faccex.com anonüümsus tagatud!

FACCEX® – JA MÕISTUS NAERATAB

FACCEXi telefoninumber: +371 2015 1747

TOIDULISAND. TOIDULISAND EI ASENDA TÄISVÄÄRTUSLIKKU EGA TASAKAALUSTATUD TOITUMIST.

Jaga
Kommentaarid